ELISABETH

TACK!Tack!TACK!

Hur underbar läsning är det inte i kommentarsfältet i mitt förra inlägg då?! Så jäkla fint, ska läsa igen allt i helgen och återkomma med en läsaranalys. 🙂 Här får ni i alla fall lite blommor som tack för alla fina ord och för att ni tagit er tid att skriva, jag är obeskrivligt glad!

DSCN0557 DSCN0559

Döm om min förvåning när det knackade på och ett blombud stod där ute! Denna fina bukett kommer från RFSU som tack för mitt väldigt korta engagemang med Barnvagnsmarschen, så fint med lite uppskattning! Mer än man kan säga om vår lokala tidning som inte hört av sig, fast jag mailat två gånger. Tydligen är mödradödligheten inte riktigt lika viktig som slutspelshockeyn.

DSCN0553

Jag har lite ont om tid på dagarna för pojken med dom otroligt söta fötterna på bilden ovan är i en fas nu där han kräver 180% uppmärksamhet och närhet. Gråter ena sekunden, skrattar den andra och skriker den tredje. Ungefär så. I natt har han legat och fäktats med sina små händer och sparkat med benen halvt vaken, så jag var inte en superpigg morsa i morse. Gick ut på promenad i solen, fikade på altanen hos min svärmor och gick hem och Åke sov TVÅ timmar i vagnen?! Rekord! Blev jag glad för det? NEJ! Jag blev superorolig, eftersom det ju är SÅ olikt honom och började tro att han var sjuk, höll på att glida in i medvetslöshet eller kanske bli apatisk, så jag väckte honom. Hehe. Sen ångrade jag mig när gråtkarusellen direkt tog vid. SÅ lätt att vara förälder alltså! Jag är SÅ cool. Verkligen! *emoji med solglasögon*

Nu är det i alla fall helg och vi ska nu traska iväg på fredagsmiddag hos svärmor. Det blir hemmagjord palt, alltså fatta gott?! Vad ska ni äta? Och vad ska ni göra i helgen?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.