ELISABETH

Vilka är ni? 

Jag uppskattar er så mycket, ska ni veta. Jag läser alla kommentarer även fast jag inte hinner svara jämt. Suger i mig varje ord! 

Det känns så drygt att jag bara öser saker över er och att jag inte vet riktigt vilka ni alla är! 

Skulle inte ni kunna svara på några frågor åt mig?

  1. Vart bor du?
  2. Hur gammal är du?
  3. Vad gör du på dagarna?
  4. Hur hittade du till min blogg? 

Jag vet att vissa av er kommer in och läser men inte kommenterar och jag vill inte tvinga er, men det vore SÅ himla kul att få veta lite mer om er! 



Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessca

    I Umeå, (men har just köpt tomt i Innertavle), 31 år, Jobbar i min webbhandel med kattgrejjer.
    Hitta bloggen genom att någon hade delat inlägget om Zara Larsson idag, jag insåg efter några lästa blogginlägg att både jag, min syster och min kille hade dig som frisör på salong 44 för några år sen! Så nu har jag spenderat de senaste 2 timmarna här, gått igenom hela känlsoregistret och varit både glad, ledsen, arg och glad igen. ”Denna dagen ett liv” såsom det gamla ordpsråket. Vilken härlig blogg! Återkommer! 🙂

  2. Nathalie

    Hej!
    Var ett tag sen du skrev detta inlägg men jag kommenterar ändå 😉
    Jag är 22år gammal och väntar mitt första barn, en liten pojke som är beräknad 22/5 2015. Jag bor just nu i Stockholm och jobbar heltid men kommer om 1 månad att flytta upp till Skellefteå där min pojkvän bor, så inte långt ifrån Burträsk!
    Jag följde dig redan från GVFV och sen började jag läsa din blogg 🙂
    Om du vill följa mig och min graviditet så bloggar jag också:
    nnathalieholmberg.blogg.se
    Användarnamn: Nathalie
    Lösen: majbebis

  3. Pernilla

    Hej, jag heter Pernilla och bor i England (Derbyshire). Jag är 29 år gammal och just nu mammaledig, väntar på att mitt lilla mirakel ska födas (just nu 39+1 veckor). Jag har följt dig sedan jag blev gravid, först på gravid vecka för vecka och nu på instagram och bloggen 🙂 din historia rörde mig väldigt eftersom jag också har förlorat två bebisar (en var utomkvevnadshavandeskap och en va ett missfall). Jag hoppas min lilla pojke blir lika go som din underbara Åke 🙂

  4. Veronica

    1. Kommer ursprungligen från Kiruna men bor nu i Burträsk, med sambo och två barn, Leon 2,5år och Lowa 11månader
    2. 30
    3. Mammaledig med Lowa, har inte hunnit börja jobba sen jag flyttade ner
    4 instagram

  5. Julia

    Jag heter Julia och är 20 år gammal (ung?), fyller 21 om en månad 🙂 Jag bor just nu i Norrköping sen ett och ett halvt år tillbaka men kommer ifrån världens bästa Halmstad. Just nu jobbar jag i två olika butiker, hoppar in när de behöver mig vilket just nu innebär heltid på ett utav ställena 🙂 Till hösten ska jag förhoppningsvis börja plugga till civilingenjör och lärare på KTH i Stockholm! Jag hittade dig genom GVFV som så många andra 🙂

  6. Maria

    Jag heter Maria och är 33år och bor i Skövde. Jag är just nu föräldraledig med min 1åriga dotter. Jag har även en son på 5år. Annars jobbar jag som lärare. Började följa dig i Gravid vecka för vecka och tyckte både du och Leif var härliga så då var det självklart att nu fortsätta att följa er tillsammans med Åke!

  7. Mejram

    Jag bor söder om Örebro, i ett hus ute på landet med åkrar och skog runt om. Har semester nu, i väntan på vår lilla bebis som är beräknad 5 april. Så tar det mest lugnt och lyxar till det med att inte behöva stressa, jobba eller massa annat tjafs.

  8. Caroline

    Hejsan!
    Jag heter Caroline och är 22 år. Jag bor sedan 2011 i Cork, Irland. Där studerar jag barnomsorg. Jag hittade din instagram via Gravid Vecka För Vecka och sedan din blogg via Instagram 🙂
    Tack för en bra blogg! 🙂

  9. Evelina

    Hej Elisabeth!
    Jag bor i Stockholm, är 23 år gammal och på dagarna jobbar jag inom kundtjänst.
    Jag hittade till din blogg via gravid vecka för vecka. Jag tyckte att du var så himla fin och lugn, och kändes trygg. Så jag ville helt enkelt följa med lite till.

  10. Johanna

    Johanna heter jag och är 24år från Örebro. Jag jobbar som sjuksköterska men är just nu sjukskriven pga stress sen i september (helt galet, 24år och sjukskriven, men så kan det vara med den arbetsmiljö som är i sjukvården…). Men har börjat arbeta 50% nu. Jag hittade din blogg via gravid vecka för vecka. Har inga egna barn (än, hoppas hoppas att man har turen att få det någon gång i framtiden) men tycker det är så kul å följa den serien ändå 🙂 ha det så bra! Kram

  11. Carina Anklew

    Hej! Jag är 54 år, bor i Åsträsk 4 mil från Burträsk, jobbar som assistent i Burträsk-Lövångers pastorat och hade äran att vara kund hos dig och fick veta om GVFV av dig! Hängde på och följde alla avsnitt! Nu hänger jag på Bloglovin och njuter av text, bilder å filmer! Kram! <3

  12. Sanna

    Hej Elisabeth!
    Jag är 27 år gammal, bor i Uppsala med min man och pluggar till gymnasielärare. Vi gifte oss i somras och försöker nu skaffa barn, en väldigt spännande tid! Jag har alltid velat bli mamma men längtan har intensifierats det senaste året och i den vevan hittade även jag till GVFV (och dig). Tyckte att din öppenhjärtiga stil och resa mot bebis och föräldraskap var gripande och ville därför fortsätta följa dig när inspelningarna var slut. Stor kram till dig och hela familjen!

  13. Susanne

    1. Jag bor i Helsingborg.

    2. Jag är 24 år ska fylla 25 i oktober.

    3. Jag är mammaledig och har en son som är född 150103. Förutom att ta hand om honom så läser jag böcker eller skriver böcker, när jag får tid till de. Annars så tar jag hand om de vardagliga och väntar på att sambon ska komma hem från skolan och jobb.

    4. Jag prenumererar på Gravid Vecka För Vecka och såg dig där. Jag tänkte att den där underbara kvinnan måste jag följa

  14. Caroline

    Vart bor du? Jag bor i Södertälje sedan tre år.
    Hur gammal är du? 30
    Vad gör du på dagarna? Jobbar som utvecklingsingenjör på Scania, på fritiden syr jag barnkläder (och lite kläder till mig själv ibland).
    Hur hittade du till min blogg? Jag följde dig på GVFV och tyckte det var kul med en skön norrlänning i konstrast till storstadsborna, då jag själv är från en småstad från början. Så jag hänkade med in på bloggen när GVFV tog slut.

  15. Madeleine

    Jag bor i Västerås men flyttar snart hem till Värmland igen. Jag är 24 år. Jag jobbar nu som biståndshandläggare men börjar snart som lss-handläggare.
    Genom gvfv, följer dig även på insta 🙂

  16. Evelina

    Jag heter Evelina och bor i Malmö. Varvar studier till konstpedagog med arbete på förskola, och bokar lite artister till ett arrangemangskoncept. Är 24 år.
    Hittade er genom gravid vecka för vecka, ni får mig att längta efter den dag då jag själv förhoppningsvis får en liten knodd.

  17. Lisa

    Hej! Jag heter Lisa och är 21 år gammal, bor tillsammans med min sambo i Örebro. Håller som många ovanstående med om att din familj verkar ha en superhärlig inställning till livet och föräldraskap. Jag har ett år kvar på Örebro universitet innan jag är färdig lågstadielärare och när jag kommit in i att jobba som det så hoppas jag kunna starta min egna familj. Hittade er via GVFV. Önskar er allt gott!

  18. Jennifer

    Jag heter Jennifer, är 21 år gammal och bor i Piteå. Jag jobbar heltid i hemtjänsten och stormtrivs! Nu är jag gravid för första gången och till hösten ska vår lilla familj gå från 2 till 3. 🙂
    Jag hittade dig genom Gvfv och har sen följt med till din blogg, instagram, youtubekanal.. 🙂 Jag tycker om att följa dig eftersom du är så härlig som person. Du förskönar inte allt, utan du är ärlig och verkar som en toppenperson! Massa kramar!

  19. Jennie Lindström

    Hej E, L o Å!

    Jag heter Jennie, är 34 år o bor i Stockholm.
    Är föräldrarledig 2 veckor till med vår dotter som föddes i Januari 2014, nu ska min man få njuta av föräldrarledig vår o sommar innan förskola i Augusti.
    Vi har även en dotter som fyller 5 år i sommar, så här är full rulle 🙂
    Jag började följa dig i GVFV och tycker du är uppfriskande ärlig och ni är så fina med varann.

  20. Elin

    Hej Elisabeth! Är nog rätt dålig att kommentera här men brukar vara flitig på din instagram. 🙂 Heter Elin, är 27 år och bor i Falun som ligger i Dalarna. Just nu är jag mammaledig åt min son Mio som är 4 månader, jobbar lite helger på mitt jobb, Ur&Penn. Har även en tokig jrt, Milton, att ta hand om på dagarna. Han påminner mig massor om er Ralf. 😛 Hittade dig via ”Gravid vecka för vecka”. Tycker du är fantastisk! Kram E

  21. Malin

    Hej! Jag är 21 år, bor i Ystad och jobbar som Stödassistent på en gruppbostad för personer med funktionsnedsättning. Hittade din blogg genom gravid vecka för vecka där du snabbt blev en favorit.

  22. Heidi

    Hej!
    Jag bor i Singapore, är 33 år gammal och jobbar här på vår varma ö som School Director. Men just nu är jag mammaledig med vår dotter på en månad. Om tre månader skall jag återgå till jobbet, njuter därmed av en min mammaledighet på fyra månader vilket är rekordlångt här. Hittade din blogg via Bloglovin och älskar den. Härligt att läsa om vardag i Sverige då hemlängtan slår till!

  23. Paulina

    Hej! Jag bor i Härnösand och är 22 år gammal. Jag väntar mitt första barn med BF 21Mars. Jag hittade din otroligt härliga blogg via Gravid vecka för vecka.
    Du är en fantastisk inspiration, så härligt med din ärlighet, du vågar visa att livet som mamma inte alltid är det lättaste som finns, och att man bara är människa. Så fantastiskt på alla vis <3

  24. Jo

    Hej,
    Jag är 28 år bor i Toronto Canada sen 4 år tillbaka-kommer från Skåne från början! Jag jobbar om dagarna på ett kontor bland skyskraporna…living my dream! Jag hittade dig genom GVFV så himla härlig verkar du vara 🙂

  25. Lina

    Hej!
    Skrev här igår, men nått hände när jag skulle skicka kommentaren. Så jag vet inte vart den blev av…. Är sådär lagom teknisk. Så jag gjorde säkert nått mysko ;D

    Jaja. Nu försöker vi igen 🙂

    1. Jag bor i Herrljunga ihop med min sambo sen 7år tillbaka, vår son på 6månader och våra två små lurventussar till hundar.
    2. Jag är 24år. Blir 25 nu till sommaren.
    3. Ja-a, vad gör jag på dagarna…? Jag är mammaledig. Så jag gör allt som hör därtill. Bebismyser, fikar med andra mammor (Chokladbollar börjar bli uttjatat.), promenerar en del, lagar mat i mängder (nu även bebismat), lär mig att göra alla ’måsten’ lite mer effektivt för varje vecka som går och njuter som bara den i min lilla mamma-o-bebis-bubbla! 🙂
    4. Jag hittade dig när jag själv va gravid. Jag Fick typ nån slags noja på att titta på så mycket olika program/klipp som möjligt som handlade om gravida, förlossningar, tankar kring graviditeter m.m. och där poppade du upp en dag i ’Gravid vecka för vecka’ 🙂 Sen dess har jag följt dig och din familj där och här 🙂 Tycker ni verkar störtsköna och er dialekt är så himla härlig! Kommer absolut fortsätta följa er och se på era klipp. Man blir lixom lite extra glad den dagen ett nytt klipp poppar upp på din blogg ☺

  26. ida

    Hej!
    Jag är 28 år bor i vårgårda, är just nu mammaledig med min 10 veckors plutt. Och har även en stor plutt på 4 år. Är efter gymnasiet utbildad florist men sadlade om mig till undersköterska på senare år. Och jobbar nu på ett boende.
    Hittade dig genom gvfv, du är en fin och härlig person,och har en underbar familj.

  27. Gisela

    Hej!

    Vart bor du?
    Jag bor i Norrköping i tre månader till, sen flyttar jag tillbaka till Katrineholm där jag är uppväxt tillsammans med min lilla familj (fast jag har sagt att jag aaaaldrig ska flytta tillbaka…).

    Hur gammal är du?
    Jag fyller 25 om bara 4 dagar!

    Vad gör du på dagarna?
    Jag är föräldraledig sedan förra året och går på mycket babysim babysång och har det allmänt bra helt enkelt. Nu när våren är här blir det mer lekparkshäng med andra mammor och barn vilket uppskattas av både mig och sonen Nils (snart 10 månader). I Maj när Nils har fyllt ett år (ETT år!?) ska jag börja jobba på drömjobbet (typ). Innan jag gick på föräldraledighet så var jag ”bara” vikarie och pluggade parallellt med det och det har varit ganska jobbigt och mycket oro kring hur det ska lösa sig med jobb efter ledigheten. Men nu så har jag alltså fått ett fast jobb och dessutom på ett ställe som jag verkligen verkligen vill jobba på. Åh vilken lättnad!

    Hur hittade du till min blogg?
    Jag följde dig under tiden på gravid vecka för vecka. Det är så så kul att du valt att fortsätta med både egen kanal och blogg!

    En glad och solig helg önskar jag er!
    Kram

  28. Linda

    Hej, Linda heter jag, är 31 år och bor i Stockholm. Jag är mammaledig med min son född november 2014. Jag har följt er med nöje sen ni var med i GVFV.

  29. Nathalie

    Hej! 25 år och bor i Sthlm. Är föräldraledig med min ettåring. Och gravid.
    Är beräknad om en månad 🙂
    Hittade dig via gvfv, och tyckte väldigt mycket om att följa dig.
    Du känns så ärlig, jordnära och härlig. Älskar att läsa bloggar om hyr livet verkligen är, upp och ner. Sömnlösa nätter, känslostormar av kärlek och dåligt med matidéer.
    Istället för bara massa rosa fluff fluff av hur ALLT hela tiden är såååå underbart.
    Känns inte så äkta.

    Ha en fin helg! <3

  30. Frida

    Jag är 30 år och bor i en liten by i sydvästra Finland. Är lärare men för tillfället arbetslös/arbetssökande, vilket betyder att jag är mycket hemma med min snart 2 åriga dotter. Hittade dig först på instagram då du hade kommenterat någon annan jag följde. Tittar in regelbundet på din blogg, den är så äkta och hjärtlig. Så fin pojke ni fått! Ha det bra!

  31. Pernilla

    Hej!
    Pernilla heter jag och bor i Umeå! Är 28 år gammal och jobbar på sjukhuset här i Umeå. Hittade dig via GVFV! Vilken härlig familj ni verkar vara!

    Kramar till er!

  32. Nienna

    Är 31 år, bor i Umeå med sambo och två barn (3,5 och 2 år gamla.). Jobbar som läkarsekreterare. Hittade hit via gravid vecka för vecka och din instagram.

  33. Åsa Gustafsson "revisorn"

    Jag behöver nog ingen närmare beskrivning av mig själv. Jag tycker om att läsa om ditt, Leif , Åke och Ralfs vardag.

  34. Annica

    Hej! Mamma till en treårig Vera och en nio månaders Tage, blir 30 år i år och just nu försöker jag överleva min mammaledighet i by utanför Skellefteå(kaoset är betydligt mer närvarande nu än med först)
    Hittade hit via en kompis blogglista och hängde mest kvar för jag läste om att ni förlorat tvillingar vilket jag själv gjorde för fem år sen men sen var det så mysigt att hänga här med Åke så jag blev som kvar 🙂

    Kramar till er

  35. Linnette

    Hej fina ni! Linnette heter jag. Bor i lilla staden Uddevalla ca 9 mil från Göteborg. Jag är nyss fyllda 20 och jobbar extra på dagis. Jag hittade din blogg via GVFV, tycker du verkar vara en helskön person med hjärtat på rätt plats..därför fastnade jag för Er.

  36. Fanny

    Vart bor du? Södra Finland

    Hur gammal är du? 23

    Vad gör du på dagarna? Jobbar på förskola på dagarna och umgås med min pojke (3år) och sambo. I sommar skall vi börja bygga hus, längar!

    Hur hittade du till min blogg? Via Gravid vecka för vecka.

  37. Jenny

    Jag heter Jenny och bor i Dalarna, har inga barn ännu men hoppas på att få i framtiden 🙂 på dagarna jobbar jag på dalahästtillverkning i Nusnäs.
    Hittade dig på GVFV och följde sen med hit till bloggen!
    Tack för en bra blogg med härlig läsning!

  38. Malin

    Hej bästa Elisabeth!
    Jag är 23 år och bor på Södermalm i Stockholm med min kära fästman. Jag har drömmar och ambitioner om att en dag kunna livnära mig på sång, dans och skådespeleri (aka musikal), men för tillfället jobbar jag som receptionist på en advokatbyrå. Men till helgen börjar en ny kul grej – jag ska nämligen börja knäcka extra som clown vid sidan av kontorsråttandet, vilket känns så orimligt kul! Jag hittade till din blogg via vecka för vecka som jag följer med besatthet pga så nyfiken och sugen på det här med barnalstrande. Följer dig på insta också och måste visa upp bilderna på Åke för alla jag möter eftersom han är så söt att man blir gråtfärdig! KRAM

  39. Carro

    1. Norrköping
    2. 27
    3. Projektledare inom utbyggnad av mobil infrastruktur 😉 just nu föräldraledig med stora prinsessan på 2,5 och lilla prinsessan som är 7 veckor på måndag
    4. GVFV

  40. Sabina

    Hej hej!
    Är 25 år och bor i Malmö med min man och hund.
    Pluggar om dagarna och väntar vårt första barn (tänkte nästan skriva om kvällarna, men det gör jag ju faktiskt dygnet runt). Hittade dig via GVFV. Fastnade direkt för dig då du kändes så ärlig och öppen. Gillade också att du lät Leif ta en så stor del av dina avsnitt. Kul att inte alltid bara få kvinnans syn på graviditeten. Du blev snabbt en favorit och jag blev glad när du bestämde dig för att fortsätta med blogg och egen kanal.

  41. Sofia

    Här är en 18-åring från Luleå. Är mammaledig med min dotter som föddes dagen innan Åke, hittade hit via Gravid vecka för vecka 🙂

  42. Rebecca

    Hej, suuupersnygga nellyskor, vill också ha!
    Jag är 26 år, bor i Enskede, Stockholm, pluggar på dagarna och jobbar på Ica om kvällar och helger. Väntar min första bebis nu och har följt hela din graviditet i GVFV. Jag uppskattar att du är så brutalt ärlig och skriver om tänkvärda saker i vardagen och vågar ryta till om saker t.ex. att man inte behöver umgås med människor som inte ger tillräckligt med energi tillbaka. Sen tycker jag att det är kul att du är lite nybörjare med videoklipp och inte heller är proffsfotograf eller har allt det senaste inom mode och inredning, det känns som att man kan och får vara sig själv när man läser din blogg. Kram till bästa Elisabeth från Rebecca.

  43. Anna S

    Anna heter jag 🙂 30år gammal. Bor i bostadsrätt i piteå med min sambo och två barn. En son på 5år pch en dotter som snart är 7månader 🙂 så dagarna består i att vara mamma ledig och när jag inte är set så söker jag ett nytt jobb. Utbildad arbetsterapeut men har jobbat med allt från handel till vård och omsorg. Har följt dig på GVV och har sedan dess fortsatt följa dig här på din blogg 🙂

  44. Anna

    Hej!

    Är 22 år och student i Linköping. Har inga barn men tycker att det är så spännande med barn och familjelivet och längtar tills jag är där själv! Hittade hit genom GVFV och tyckte att du verkade vara en mysig tjej, och ville följa dig även efter graviditeten!

    Kram

  45. Camilla M

    Hej!

    Är 28 år och bor strax utanför Stockholm. Jobbar med fastighetsutveckling, och övrig tid spenderas till stor del till gravidgooglande 🙂 är gravid med mitt första barn i vecka 27, efter många års kämpande och IVF-hjälp. Hittade din blogg via GVFV.

    Tack för en härlig blogg!

  46. Moa

    Jag är 22 år och bor i Örebro. Jag läser till sjuksköterska men har som dröm att bli barnmorska. Jag följde dig i serien gravid vecka för vecka!

  47. Anna

    Hej! Jag är 33 år, bor i Stockholm och är mammaledig med en liten tjej på två veckor. Hittade dig på gravid vecka för vecka

  48. ida

    Jag är 23 och bor i Stockholm. Är hemma med min son som är 16 månader. Har följt dig sen du började i gvfv

  49. Linn

    Bor i Pajala med sambo, fyller 25 år till sommaren. På dagarna pluggar jag till inköpare via Luleå men för tillfället har jag praktik på Övertorneå kommun och till sommaren tar jag examen yey 🙂 Hittade dig via GVFV 🙂

  50. elin

    Jag är 21 år och är egentligen från Västerås men bor nu i Norge. På dagarna är jag hemma med mina tvillingpojkar som blev 3 månader den 3 mars. Har hamnat här på bloggen eftersom jag följde dig i gravid vecka för vecka eftersom jag själv varv gravid under förra året.

  51. Rutmarie

    Jag bor i Älvsbyn, är 38 år. Mamma till 3 söner som är 21, 20 (i sept), 14 år (i juni).
    Pga panikångest o viss socialfobi är jag hemma på dagarna.
    Jag kom in på din blogg via vecka för vecka o jag bara älskade din o Leifs naturlighet,
    ni kör ärligt o rakt på hur det kan vara, att allt inte är rosa fluffiga moln hela tiden.
    Kram

  52. caroline83

    Vart bor du? Klågerup, utanför Malmö
    Hur gammal är du? Fyller 32 i år
    Vad gör du på dagarna? Mammaledig med Juni född 19 jan
    Hur hittade du till min blogg? Genom GVFV, där du var/är min favorit =)

  53. Tove

    Jag bor i Hudiksvall och är 25 🙂 Jag fick min son den 23 februari så på dagarna försöker jag just nu lära känna honom som bäst 🙂 Hittade bloggen via Gravid vecka för vecka! Tack för en bra blogg!

  54. Julia

    Hej! Jag är 18 år och bor i lilla borås där jag läser sista året på gymnasiet och tar studenten till sommaren 🙂
    Hittade hit via gravid vecka för vecka men följer dig även på instagram 🙂
    Tack för en härlig blogg och roliga youtube klipp! Ha en trevlig helg, kram!

  55. C

    Låg sjuk och var sängliggandes en dag förut, halkade jag in på dina klipp på GVFV genom en annan mamma på GVFV. Maraton-tittade genom alla dina klipp, och har sedan följt dig vidare på bloggen då du verkar vara en sån himla bra och vettig människa, och har en jättefin familj 🙂 Jag är 23 år och pluggar för tillfället, och ska bli moster i augusti så då passar jag på att ta åt mig av alla dina toppenbraiga tips!

  56. Emelie

    Hej Elisabeth! Emelie heter jag och bor i Ö-vik. Just nu är jag föräldraledig med min dotter på 4,5 månad. Började följa dig efter GVFV där jag ÄLSKADE dina klipp, de kändes så äkta! Och följer både din blogg (slaviskt) och din youtube kanal nu. Keep up the good work

  57. Lisa

    Hej!
    Jag är 25 år och bor i Umeå sedan några år tillbaka. Jobbar till vardags som sjuksköterska men är just nu mammaledig med min dotter som är tre månader. Har följt GVFV sedan starten och när du och din fina familj dök upp där blev programmet så mycket bättre! Ni är så kloka och jordnära, plus att ni har världens gulligaste Åke (och Ralf, himlars vilken fin hund!). Så det var givet att följa med er till er nya blogg + youtubekanal.
    Tack för allt ni delar med er av!

  58. Emma

    Hej!
    Är 26 år och är bosatt i Skellefteå. Jag och min sambo väntar just nu vårt första barn 🙂 därav väldigt roligt att följa er. om dagarna arbetar jag som butikschef och dig hittade jag via gvfv.

  59. Linnea

    Är 26 år gammal och bor i Umeå. Jag jobbar som it-konsult på ett företag här i stan. Jag är gift sedan 4 år tillbaka och har två barn och vi väntar nu vårt tredje barn som beräknas komma i Maj. Jag hittade din blogg genom din medverkan i GVFV där du fick stor betydelse för mig då vi genomled ett missed abortion förra våren vilket kastat skuggor över denna graviditet.

  60. Frida

    Hej jag är 23år och bor i Uddevalla. På dagarna är jag mammaledig åt min lilla Ragnar som är 5 veckor. Det är väldigt roligt att följa dig då Åke är i ungefär lika gammal, har följt dig sedan GVFV sedan första avsnittet kom ut

  61. Emma

    Jag bor i Borås, är 25 år och går nu hemma och väntar mitt o sambons första barn som är beräknad till mitten på april 🙂 annars jobbar jag som sjuksköterska. Jag hittade dig via gravid vecka för vecka.
    Tack för en bra och inspirerande blogg. Åke är så fin!!

  62. Sofie

    Jag bor i Luleå, är 25 år, just nu jobbsökande och hittade dig via Gravid vecka för vecka på YouTube.

  63. Sonia

    Åh vad många som svarat, Gud vad kul!!!! 😀 Jag har ju redan berättat det för dig men gör det ändå för sakens skull:

    Vart bor du?
    Stockholm
    Hur gammal är du?
    22, fyller 23 i augusti
    Vad gör du på dagarna?
    Äter, pluggar statsvetenskap, blir arg på hur världen ser ut och försöker göra något åt det. Och så klämmer jag in att läsa din blogg däremellan också! 😉
    Hur hittade du till min blogg?
    Har följt dig sedan gravid vecka för vecka!

    Kraaaam <3

  64. Hanna

    Tjenamors!
    Hanna heter jag och är en tjugoårig tjej från Gamleby som ligger i nordöstra Småland 🙂 På dagarna studerar jag till naturterapeut och homeopat samt jobbar på en kirurgisk vårdavdelning när tillfälle ges 🙂
    Jag fann din blogg via gvfv!!
    Du är bäst Elisabeth 🙂 Stora kramar till dig o din familj

  65. Marianne

    Jag glömde ju skriva att jag är 38 år 39 nu i maj. Jag är mammaledig nu annars jobbar jag på systembolaget här i Stenungsund.

  66. Marianne

    Hej! Jag bor i Stenungsund på västkusten. Med min sambo vårat gemensamma barn Lyra 9v å mina 3 barn sen innan födda 95 97 99. Våra 2 hundar en greyhound å en chihuahua/ chinese crested blandas +våran katt. Jag har fullt dig på gravid vecka för vecka å blev överlycklig när du började blogga 🙂

  67. Emma

    Hej! Jag bor i Kalmar med min sambo och vår dotter som föddes i april 2014. Jag är mammaledig på heltid men ska börja jobba nu i april.. Hittade dig via gravid vecka för vecka och har följt dig sen dess! Älskar dina youtube-klipp och att följa dig och din lilla familj i vardagen! Tycker du verkar vara så himla härlig! 🙂

  68. Cazandra

    Hej! 🙂
    Jag bor utanför ödeshög på landet i ett litet hus med sambo och 3 katter. Jag är 25 år. Jag jobbar i ladugård som avbytare hos min svärfar.
    Din blogg hittade jag efter din medverkan i gvfv 🙂

  69. Johanna

    Hej! Jag bor i umeå, är 23 år och jobbar på en restaurang. Är gravid med första barnet och hittade din blogg via gravid vecka för vecka

  70. Beatrice

    Hej!
    Bor i en liten ”by” ungefär 5 mil från Uppsala och fyller 20år om mindre än en månad.
    Jobbar som personlig assistent och kontaktperson om dagarna och annars pysslar och donar jag hemma i vårt ganska nyinköpta hus ute på landet tillsammans med min sambo. Hittade din blogg i och med att jag kikade på dina avsnitt i Gravid Vecka För Vecka!

    Önskar er en trevlig helg 🙂

  71. Ellinor

    Hej hej!
    Jag heter Ellinor, är 32 år gammal och bor i Malmö (kommer från Lund). Jag är kommunikatör/webbredaktör på dagarna 🙂 Det var genom GVFV jag hittade din blogg. Tycker du är skitbra!!

  72. Camilla J

    Jag bor på Österlen i Skåne, är 28 år och jobbar med bokföring. Har inga barn än men förhoppningsvis snart.
    Jag har under en ganska lång period följt GVFV och det var där jag började följa dig och din familj. När du sen började blogga följde jag såklart med hit =) Tack för en härlig blogg! Stora kramar till dig och din familj

  73. Sofia

    Hej!
    Bor i Sjöbotten, är 32 år och just nu är jag föräldraledig med sonen som fyller 1 år idag. Jag hittade hit via gravid vecka för vecka.

    Trevlig helg!

  74. Sanna

    Hej!
    Bor i Höganäs, Skåne och är 24 år gammal. Jobbar som frisör på dagarna på min egna salong och väntar med spänning på vårt första barn som beräknas komma i Maj. Följde dig under gravid vecka för vecka och ville gärna hänga på vidare, ni är så härliga!

  75. ellen

    Jag kommer från Torsby i Värmland och är 25 år. Jag började följa dig på Gravid vecka för vecka precis när jag själv blev gravid med vår dotter. Hon föddes för 6 dagar sen så nu är jag mammaledig från ett litet produktionsbolag. Älskar att kika in här och läsa om er vardag! 🙂

  76. Michaela

    Hej!
    Michaela heter jag, 24 år och bor o Trollhättan. På dagarna tar jag hand om min dotter på 3,5 månad. Hittade din blogg via gravid vecka för vecka 🙂
    Jag älskar din blogg och följer dig och din familj på youtube-kanalen. Ni verkar helt underbara! 🙂

    Kram

  77. Hanna K

    Hanna, 21 år från Västerås! Mammaledig med min 5 veckors Stella-Lee!! 🙂
    Hittade din blogg via gravid vecka för vecka som jag, eh händerna för ansiktet, följde slhaaaaaviskt.

  78. Amanda

    Hej! Amanda heter jag, 24 år, bor i Kalix. Är just nu mammaledig med min dotter på 3,5 månad. Följde dig i gvfv och har läst din blogg sedan du startade den. Gillar din blogg skarpt, du verkar vara en superhärlig person!

  79. Frida

    Hejhej! 23år från Umeå. Jag är mammaledig med en liten grabb på 1 månad. Hittade dig via gvfv. Du har en helt underbar blogg och verkar vara en urhärlig person! Keep up the good work! Kram

  80. Erica Holmberg

    Erica Holmberg 21 år här ifrån Burträsk, galet mycket Burträskbo!
    Vickar på badhuset och är timanställd på ungdomsgården,samt extra på förskolor och pluggar på heltid till Badmästare.
    Längtar sååå efter dagen jag själv får mig en egen liten sötis och tycker det är såå kul att få hänga med er i vardagen och få se hur det är på riktigt då ni är så öppna och ärliga.

  81. Erica Green

    Hej Elisabeth!
    Jag bor i ett litet samhälle mellan Malmö och Lund och är 14 år. På dagarna går jag i skolan, spelar fotboll och är med i scouterna. Jag hittade dig i gvfv och fastnade för dig för du känns så jordnära och härlig. Måste passa på att säga att det är väldigt roligt och spännande att följa er (dig, leif, galet söta åke och ralf) både i youtube klippen och här i bloggen. Kram på er alla!

  82. Sandra

    Hej.
    Jag heter Sandra är 25år och jag har precis flyttat till Linköping efter några år i olika städer, men kommer ursprungligen från Lindesberg en liten stad utanför Örebro. Jag arbetar som förskollärare och jag älskar verkligen mitt jobb. När jag inte är på jobbet pysslar jag mycket (virkar, syr mm), umgås med min hund Bosse och min fina sambo Patrik. Jag har följt din blogg sedan dag 1 och är en mycket trogen läsare. Jag började följa dig gvfv och blev helt fast i ditt ärliga sätt attuttrycka dig. Heja dig!
    Kram Sandra

  83. Maria (mawiia)

    Jag är ifrån och bor i Malmö med sambo, hund och människobebis! Jag är 27 år och om dagarna så är jag mammaledig, min Pella är en månad äldre än Åke (född 10/12-14). Vi hittar på lite bus, går promenader och instagrammar en del 😉 .
    Jag hittade hit via gvfv och juuublade inombords när du bestämde dig för både blogg och youtube-kanal! Du & Leif är så goa och roliga och Åke är ljuvlig. Ralf, han är ju kung!
    Kram!

  84. Louise

    Jag bor i Stockholm.
    Är 27 år.
    Hitta dig via gravid vecka för vecka.
    På dagarna går jag hemma och väntar på min bebbe som var beräknad igår!

  85. Lisa

    Hej! Jag är 26 år, 27 i april, och bor i Skellefteå. Just nu är jag mammaledig med min 7veckor gamla gosse. Har följt dig på gvfv från starten och jag tycker att du och din familj är helt fantastiska!

  86. Emmy

    Hej,

    Jag bor i Linköping, är 25 år och har nyss slutat plugga. Jag började titta på GVFV genom Blondinbellas blogg i höstas när jag bodde i USA. Jag är singel (och det är nog ganska många år kvar tills jag får barn, om jag nu får det) men har insett av de bloggar jag följer så en det nog bara EN som inte är en mammablogg….hmm. Ser det som en förberedelse för mammalivet antar jag, tycker det är väldigt mysigt med barn i alla fall.

  87. Isabelle

    Snart 24 år gammal, nybliven sjuksköterska inflyttad från Hälsingland till den lilla bruksorten Degerfors. Ägnar nu mest dagarna åt bergochdalbanan det innebär att vara ny på en ortopedkirurgisk avdelning. Scenario: Nyfiken på människor, kvinnoliv, läsa (bok eller blogg) och surf i mängd -> Gravid vecka för vecka? Elisabeth? .. tittar -> Men gu en sån härlig person hon tycks vara! Måste följa. Hehe.

  88. Maria

    Hej! 🙂 Jag bor i Borås och är 25 år. Jag jobbar på café på dagarna (eller snarare kvällarna) och började titta på dig på Gravid vecka för vecka :). Jag gillade dig från första stund och följer allt du lägger upp nästan slaviskt ;).

  89. Jessica

    Hej Elisabeth,
    Jag heter Jessica är 28 år gammal och bor i Helsingborg. Hittade till din blogg efter att ha följt dig i gravid vecka för vecka. Jag är mammaledig med min son som är 2 månader imorgon, Så njuter av dagarna tillsammans med honom!
    Tyckte så mycket om dina inlägg i gravid vecka för vecka så fortsätter följa er både här och på kanalen.
    Kram Jessica

  90. Sandra B

    Hej 🙂 Jag bor i Vaggeryd, men är ursprungligen från Umeå. Är 27 år gammal och mina dagar spenderar jag i skolbänken, pluggar till Undersköterska 🙂 Jag hittade dig i Gravid, vecka för vecka.
    Tycker du verkar vara en underbar människa och det är väldigt roligt och givande att följa eran vardag! <3

  91. Julia

    Jag bor i en liten liten ort strax utanför Trollhättan. Mysigt men som sagt, litet. Jag är 17 år, fyller 18 till hösten, längtar!!! 😉 På dagarna går jag i skolan, går en så kallad ”plugglinje” så det blir mycket av den varan. Inte alltid det roligaste men jag blir ju lite klokare för varje dag, förhoppningsvis hehe 😉 Jag hittade hit från Gravid vecka för vecka, har vairt med sen dag ett på både bloggen och kanalen. Du var min favorit i gvfv och ni i familjen verkar så mysiga så jag vart ju tvungen följa med till bloggen också!
    Puss & kram!

  92. Tove

    Tove heter jag. Snart 23 år och bor med min sambo. Pluggar och jobbar. Vill bli biolog och längtar efter hus på landet, en hundvalp och en bebis.
    Började följa dig när du var med i Gravid vecka för vecka. Tycker verkligen att du är toppen! Du verkar så jordnära och vettig!

  93. Ylva

    Hej fina Elisabeth!
    Jag älskar din blogg, dina jordnära tankar och funderingar 🙂 Kollar alltid din blogg först av alla! Jag är 24 år, bor i Köpenhamn och pluggar till lärare. Jag hittade din blogg genom gvfv, där jag följt dig sedan starten. Du är den enda jag följde av alla från gvfv, du var bara så härlig! Vi planerar barn och därför älskar jag att läsa om alla dina funderingar och frågor om bebistiden 🙂 Tänker att det är bra förbredning till när det blir vår tur med bebis!
    Kramar härifrån Danmark

  94. Paulina edman

    Heej! Jag bor i Skellefteå och är 16 år och går skola på dagarna:)
    Jag hittad dig via gvfv.
    Såg Leif en gång på stan och blev heeeelt starstruck över det å min kompis fattade ingenting

  95. Malin

    Hej!

    Jag heter Malin och är 28 år och bor i Dala-Järna. Jag är just nu mammaledig till vår andra son som snart är 10 månader. Så jag spenderar dagarna med han och hans storebror på snart 4 år. Just det, vi har också en fransk bulldogg på 10 veckor, Bosse heter han, så det är det jag hinner med. Jag hittade dig via Gravid vecka för vecka 🙂 super härlig tjej med en väldigt mysig familj och hus.

  96. Johanna

    Jag är 25 år och bor i Falköping tillsammans med min sambo och vår lilla katt (11år) i en bostadsrätt, jobbar som personligassistent åt en kille på 10år .har följt dig sen gravid vecka för vecka och fastnade direkt för både din och leifs personligheter 🙂 sen dess följer jag dig både här och på instagram.
    Och måste även säga att Åke är en av de sötaste små bebisar jag nånsin sett. Här hemma är vi nu i ”försöka bilda familj” tagen och hoppas på att det kan bli någon knodd här inom snar framtid..

    Ni verkar vara så fina människor, precis såna man skulle vilja ha som både vänner och grannar, synd att de skiljer så många mil 😉

    Kram och ha en underbar kommande helg

  97. Hillevi

    Hej!
    Hillevi heter jag, jag är 26 år och bor i Göteborg.
    I ”vanliga fall” jobbar jag i kundtjänst hos en myndighet men är nu hemma med min lilla tjej Alma som snart är 4 månader. Tiden rusar framåt så man tror knappt att det är sant! ”Hittade” dig på gvfv.
    Om du eller någon annan har några tips på hur man får kontakt med andra mammor utanför typ öppna förskolan så vore det kul för även om jag älskar att bara vara hemma med min lilla tjej så längtar jag efter att få socialisera lite med andra mammor men det är svårt att hitta samtidigt som jag upplever att det nog är fler som har det såhär.
    Tusen tack för att ni delar med er av ert liv!

  98. Liza

    Jag bor i Kalmar och har följt dig på gravid vecka för vecka. Efter du fick din lilla Åke så har jag följt dig på Instagram och här. Jag är 32 år och har 2 barn. Jobbar som sjuksköterska och umgås med min familj. Tycker att du och din man verkar vara så underbara och sköna människor och nu har ni ännu en liten fin människa i familjen!

  99. Hanna

    1. Erikslid (oxå från Brönstjärn som en här ovanför, tänka sig 😉 )
    2. 33
    3. Tjänstledig från jobbet, pluggar till socionom.
    4. Din Insta.

  100. Jenny

    Hej! Jag är 31 år och bor i Västerås. Är för tillfället föräldraledig med min dotter som är 5 månader gammal. Hittade din blogg via gravid vecka för vecka där jag följde dig från början. Gillar verkligen din öppenhet och att man får följa hela din familj.

  101. L

    Bor i bureå och fyller snart 30! Jag är mamma till två pojkar ena 2år och andra 2mån. De tar upp nästan all min vakna tid så det är de jag gör på dagarna. Jag hittade dig via en bild någon av mina bekanta gillat på instagram, bilden när du visar ditt hår och skriver att du missat att man har fint och glansigt hår som gravid. Fantastisk bild och fantastisk kommentar, därefter hittade jag din gvfv och så småningom bloggen.

  102. Emilie

    Bor i Borlänge i Dalarna är 27 år! Vi köpte vårat hus för 1 år sedan och väntar nu vårat första barn i början på Juni!
    Jobbar än så länge, och när vi inte gör det så renoverar vi vårat hus!
    Hittade dig på gravid vecka för vecka.

  103. Matilda

    Hej! Jag är en tjej på 23 år som bor i Göteborg. Jag jobbar som säljare på ett it företag och hittade din blogg via gravid vecka för vecka 🙂 kram!

  104. linda_tw

    1. Borlänge, Dalarna
    2. Nyss fyllda 31 år
    3. Föräldraledig med min dotter Vera som snart är 10 månader. Blir arbetssökande i juni, är utbildad ekonom. Njuter så mycket jag kan av den här tiden, så skönt nu när det börjar bli vår också. Vi har gungat varje dag den här veckan =)
    4. Ramlade in på GVFV när jag spenderade mycket tid med att amma och fastnade för er som par, sen har jag hängt på. Åke är en superbebis med härliga föräldrar, roligt att följa er!

  105. Sofia

    Jag är 25 år och bor i Upplands väsby med min sambo och vår dotter Tilda som är 4 månader. Nu är jag mammaledig fram till januari tänkte vi. Annars jobbar jag på posten och funderar fortfarande på vad jag vill jobba som i framtiden.. Jag hittade dig när jag var gravid och kollade på serien på Youtube och sen har jag fortsatt att följa er!
    Tycker du är så himla ”vanlig och enkel”. All lycka till er familj!

  106. Lotta

    37 år från Uppsala. Just nu är jag mammaledig med Penny född 1/1 2015. Annars jobbar jag som gruppchef på en operationsavdelning.

  107. Eme

    Bor strax utanför skellefteå, är från Burträsk eller ja Rotsjön som är skogen utanför btk. 28 år gammal. Hittade dej via instagram och de visade sig då att min sambo och din Leif har gått i samma klass.

  108. Caroline

    Hej!
    Jag heter Caroline och är 27 år. Jag bor i Malmö med min sambo och vår dotter på 11 veckor (föddes på julafton 🙂 ). Om dagarna är jag alltså mammaledig och jag hittade till din blogg och instagram via gravid vecka för vecka.

  109. Leona johnsson

    Jag är 27 år gammal och bor i Göteborg, tillsammans med min underbara man. På dagarna är jag just nu bara hemma då vi förlorare vår son i magen förra året i april, så jag har inte orkat gå tillbaka till jobbet än, sen blev jag gravid bara tre månader efter vår son gick bort så det har känts bäst för mig att bara vara hemma tills bebisen är beräknad nu i april. Jag hittade hit genom din medverkan i gravid vecka för vecka.

  110. Ida

    Jag är 24 år gammal, bosatt i Älvsbyn med min man och om dagarna studerar jag till gymnasielärare i engelska och svenska. Jag blir dock äntligen klar nu till våren! Jag har följt dig sedan GVFV och kommer att fortsätta med det. Du verkar vara en sådan klok och fin person! 🙂

  111. Pia

    Bor i Kalmar och är 26 år. Jobbar om dagarna och har bf i juli. Hittade dig via gravid vecka för vecka. Du verkar vara en underbar person!

  112. Sofie

    Hej!
    Bor i Umeå men är född och uppvuxen i Skellefteå. Är 29 och fyller 30 i höst. Väntar med otålighet min och min mans första barn som är beräknad till 20 mars. Jobbar mina sista timmar imorgon på ett forskningslabb här i Umeå innan mammaledighet. Följde dig på gvfv 🙂

  113. Pernilla

    Jag bor i Linköping och fyller snart 24 år. Jag pluggar till civilingenjör inom medicinsk teknik, nu gör jag mitt exjobb vilket innebär att jag tar examen i juni(!!??!) Så nu har jag lite ångest över vad jag ska göra sen, men det kommer nog lösa sig! Din blogg hittade jag via gvfv och gillar den väldigt mycket! Både du och Leif verkar vara så genuina och härliga personer.

  114. Carro

    1. Bor i Vilhelmina, Västerbotten
    2. Jag är 25 år
    3. Jag är inne på min näst sista månad som föräldraledig med vår minsta dotter, har två flickor. 3,5 och 1 år gammla.
    4. Började läsa din blogg när du startade den efter gvfv. Har tittat på gvfv sen det startade och följer det fortfarande:)

  115. liza

    Vart bor du? Jag bor i Mora som ligger i Dalarna. Hur gammal är du? Jag fyller 30 år i höst.
    Vad gör du på dagarna? Jag är mammaledig. Hur hittade du till min blogg? Jag har följt dig i GVFV på youtube så via den vägen hittade jag hit 🙂

  116. Isabella

    Hejsan! Är en som följer bloggen men är urusel på att kommentera :/

    Jag är snart 32 år och bor i Örebro tillsammans med man och tre döttrar. Är gravid med barn nummer fyra som beräknas födas i slutet på juli, jobbar som undersköterska i hemvården.

    Jag tittade på fri gvfv och hängde sedan på till instagram och nu bloggen 🙂

  117. Cecilia ( @ceciliamedhundarna )

    1. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo (vi firar 10 år ihop) och våra två bortskämda hundar. Har inga barn.
    2. Jag är snart (i April) 27år.
    3. På dagarna jobbar jag som administratör på sjukhuset. Har tidigare jobbat som undersköterska. Är jag ledig så tittar jag gärna på film, syr hundkläder och annat, målar & tecknar. Går en långpromenad med hundarna, bra återhämtning. Jag har ett stort intresse för inredning.
    4. Hittade till din blogg via GVFV. Hur jag hittade till gvfv vet jag inte, men började följa dig för att du (du + Leif) verkade vara sånna härliga människor + att ni hade en dvärgpinscher.

  118. Sanna

    29 år (fortfarande ;)) bor i Arvidsjaur hittade dig via gravid vecka för vecka. Jag har två pojkar och är föräldraledig med den yngsta fortfarande, dom är 3 och 1, så det är fullt upp på dagarna.. Fast ändå känns det som jag inte hinner nått 🙂

  119. Sofia

    1. Forshaga, Värmland
    2. 32 år
    3. Jobbar som ekonom på ett företag inom stålindustrin
    4. Via GVFV på Youtube. Blev så gripen av er historia och tyckte ni var så mysiga, er lilla familj

  120. Malin

    Jag bor på Alnö utanför Sundsvall, har pluggat i Umeå tidigare och längtar ibland tillbaka till den fina staden. Som jag förstått det så ligger Umeå även dig varmt om hjärtat. Jag är 29 år och jag och min sambo väntar vårt första barn i april. Hittade dig på gravid vecka för vecka. När jag såg ditt första avsnitt hade vi precis fått missfall och det var så befriande och skönt att ”träffa på dig” på youtube och känna ärligheten i din berättelse och framför allt den positiva vändningen som sen livet kan ta. Har varit sååå orolig hela min graviditet och det har därför varit en trygghet att få följa någon som även är ärlig med de delarna av en graviditet. Jag jobbar vanligtvis som sjukgymnast men är nu hemma och mest väntar på bebis och njuter av vårsolen.

    All cred till dig och fortsätt vara dig själv!

  121. Mirjam

    Hej

    Jag bor i Piteå och är 26 år. Jobbar som lärare och hittade din blogg via GVFV. Tycker det är superkul att läsa din blogg och alla dina resonemang, det är inspirerande!

  122. louise

    26 år från Sthlm. Hemma m 4,5 månaders sonen. Började följa dig under golv då jag var gravid 🙂

  123. Johanna

    Jag är 25 år och från Stockholm. Har precis börjat söka jobb då jag rätt nyligen blev klar med min ingenjörsutbildning. Jag följde dig precis som många andra i gvfv och ni verkar vara så jordnära och härliga! Jag är singel och har inga barn, men tycker ändå det är spännande att följa er och kan känna igen mig i mycket ändå.

    Kram.

  124. Josefin

    22 år, bor i Hammerfest i nordnorge men är ursprungligen från en liten by utanför Boden i Norrbotten. På dagarna är jag mammaledig med min lilla dotter på snart tre månader, och så har jag och sambon precis köpt ett hus som vi flyttar till om mindre än två veckor.
    Följde dig i gvfv och gillar bloggen supermycket, är kul att följa en norrlänning 🙂

  125. Ellen

    Hej!

    Jag är 32 år och bor i Järna. Jag är förskollärare och just nu gravid i v 32 och har en 3-åring sen innan. Hittade din blogg genom gvfv.

  126. Parisa

    Hej hej! Nu är det väl dags att äntligen kommentera 🙂 har följt dig sen gravid vecka för vecka, gillar ärligheten och hur underbar dialekt ni har 🙂
    Jag bor i Gävle, med min 3 åriga son. Pluggar för tillfället till apotekstekniker.

    Keep up the good work med bloggen och youtube! Ni är grymma 🙂

  127. Linnéa

    Jag bor i Stockholm och är 20 år gammal.
    På dagarna jobbar jag på ett sjukhus med läkarstudenter men just nu är jag mammaledig och väntar mitt första barn med beräknat förlossningsdatum 27 mars. Så när som helst kan han komma! 😀

    Jag började följa dig genom GVFV och när du startade din blogg blev jag minst sagt lycklig! Älskar hur du skriver och hur du uttrycker dig och du inte hymlar om någonting som många andra mammabloggar. YOU GO!

  128. Sofia

    Jag bor i en liten ort i Blekinge, är 24 åt och väntar ett litet pyre som väntas komma lagom till min 25-års dag i mitten av september (är alltså i v. 14 idag!!:-)) jag jobbar som produktionsplanerare på en mellanstor fabrik.
    Jag började sin många andra följa dig genom gvfv, har funderat på att säga själv men är nog nöjd med min anonyma blogg istället…

  129. anna

    1. Hallsberg.
    2. 27 år.
    3. Är gravid och sjukskriven pga den, så är bara hemma nu 🙂
    4. Gravid vecka för vecka 🙂

  130. Viktoria

    Jag bor i Umeå men är från uppsala. Bor här med min man och våra två barn som är 7 månader och 20 månader. Jag är 25 år. Just nu är både jag ovh min man hemma på heltid eftersom vår äldsta blev allvarligt sjuk i somras bestämde vi att vi ville vara hemma tillsammans han är frisk nu men vi vill ta vara på tiden när de är små. Jag pluggar men på distans just för att kunna vara hemma med barnen.

  131. G

    Hej!
    Jag är 31 år och bor i Jönköping. Jag är gravid och väntar mitt första barn i juni. Jag hittade dig via Gravid vecka för vecka. Vi blev gravida mha IVF vid första försöket efter tre års längtan. Jag har fortfarande svårt att fatta att det är sant.

  132. anonym

    Bor i Tidaholm och är 25 år och mammaledig, har två små barn , den stora två år och den lille 5,5 månad. Hittade hit via gravid vecka för vecka.

  133. Emma

    Göteborg
    32 år
    Mammaledig, August 140102 men börjar jobba nu i april.
    Har börjat drömma om syskon till August.
    Hittade din blogg via gvfv där jag följt dig sen start.
    Tokgillar bloggen.
    Kram

  134. Mathilda

    Jag heter Mathilda. Är snart 17 år från ett litet ställe i Småland vid namn Oskarshamn!
    Under dagarna studerar jag och lägger mycket tid på mitt blivande barn som är i magen och växer.
    Började följa dig på gravid vecka för vecka för inspiration, föll för dig och gillar dina tankar osv så följde med även hit och till din egna kanal

  135. Sanna Ruth

    Ja, vi har ju hälsat. Men jag bor i skellefte ( a-torp) . Jag är 25år gammal. Jobbar som personlig assistent. Följt dig sedan gravid vecka för vecka.

    1. Sofia

      Åh jag följer dig med ju! Hoppades så att det skulle funka för er förra gången, men får hålla tummarna hårt för kommande istället! Ge inte upp!!!

      Kram

  136. Jessica

    Hej!
    Bor i en pytteby i småland, är 29år o är mammaledig med en tös på 1månad. Följde dig på gvfv och har sen fortsatt följa dig då du verkar så himla go och sund!

  137. Ida

    Halloj! 🙂

    Västerås
    30 i maj (ih)
    Föräldraledig (har en elvamånaders och en treåring) månaden ut sen är det dags för jobb!
    Följde dig på gvfv och hänger kvar! 🙂

  138. Kajsa

    Jag är en tjugotreårig umebo som är mammaledig med en liten tjej på tre veckor på söndag 🙂 Dessutom har jag en ettårig boxertik som uppskattar barnvagnspromenader så vi promenerar helt enkelt ganska mycket 🙂
    Jag hittade dig på GVFV och föll pladask för sitt jordnära sätt och tyckte det var extra spännande att följa dig så du hade BF en månad innan mig 🙂
    Nu är Du lite av en husgud för mig, den stående favoritunderhållningen under amningstimmarna.

  139. Sabina

    Hej!
    Bor på Orust ligger 8 mil norr om Göteborg..
    Är 22 snart 23.. På dagarna jobbar jag med 600 ekologiska nötdjur, väldigt roligt :).
    Jag hittade dig genom gravid vecka för vecka 🙂

  140. Malin Grönroos

    Hej! Jag(27 år) bor i Trollhättan som ligger en timma norr om Göteborg. Trollywood kallas så käckt den här staden eftersom Film i Väst, som ligger här, har spelat in många kända svenska filmer. Det är rätt vanligt att man känner igen omgivningen i de svenska filmerna/serier. Oj, här sitter jag och gör reklam för Trollhättan när mitt ursprung är från grannstaden Vänersborg. Jag har fått offra mig för kärleken och flyttat så långt som 20 minuter från mitt föräldrahem och bytt postnummer. Med det är han värd (speciellt eftersom han just nu steker pannkakor till mig). Just idag har jag bf, yeii! Så mina dagar är väldigt långa och jag väntar mest på att flickan ska komma ut 🙂 Jag hittade dig på GVFV och föll pladask! 🙂

  141. Sara

    Jag är 23 år och bor i Värmland. Studerar på dagarna och dagdrömmer om att bli mamma 🙂 Hittade din blogg genom GVFV 😀

  142. Alexandra Jensen

    Hej Elisabeth!
    Jag bor i Kungsbacka, två mil nedanför Göteborg. 24 år och Just nu mammaledig med min son Colin 5 veckor. Jag hittade din blogg och instagram via gravid vecka för vecka som jag knarkade i slutet av graviditeten:) älskar att din blogg är jordnära och igenkännande! Så skönt att höra att man inte är ensam med problem och tankar och extra roligt att läsa om nån i samma sits med bebis!
    Kramkram

  143. Veronica

    Bor i Vilhelmina, är 22 år (blir 23 i juni). Jag är arbetssökande och när dottern inte är på dagis är jag hemma med henne.
    Följde den på gvfv tyckte de va så kul att de va en norrlänning med☺

  144. Anna

    1. Bor i Malmö
    2. Är 21 år gammal
    3. Pluggar till beteendevetare vid Lunds universitet
    4. Gravid vecka för vecka (Jag har inte barn och planerar inte att få det inom de närmsta åren heller, men jag tycker att det är spännande med graviditet och barn. Fastnade för dig för att jag tycker du verkar vara väldigt jordnära och trevlig!) 🙂

  145. Sofie

    Jag jobbar som förskollärare i Karlskoga och är 23 år. Hittade hit via gvfv 🙂 har inga egna barn än, men planerar att ha det inom en snar framtid 😉

  146. Kajsa

    Heeej! Jag heter Kajsa är 32 år och kommer fr Tornedalen men bor med min sambo,våran 6veckor gamla Clara och våran katt Venus i Stockholm.
    Jag är hemma med Clara och varje dag är en helt ny dag när Clara utvecklas och vi försöker förstå alla nya saker hon har för sig. Just nu jobbar vi med magknip och provar just nu ett par droppar fr Finland (föräldrarna bor vid gränsen till Finland och skickade ner en flaska). Jag började följa dig i gvfv .

  147. Maria

    Vart bor du? Värmland
    Hur gammal är du? 22
    Vad gör du på dagarna? studerar till förskollärare
    Hur hittade du till min blogg? hittade den via gravid vecka för vecka
    kram kram

  148. Ida

    21 år (22 på söndag) från en liten by i Österbotten, Finland. Jobbar på storkök. Hittade dig på gvfv. Föll för er personlighet och ni verkar båda ha fötterna på jorden, att följa med er har fått mig att tänka mycket på barn och framtiden men väntar ennu på att träffa min prins 😉

  149. Johanna

    Jag bor i Älandsbro (utanför Härnösand) och är 31 år. På dagarna så är jag arbetslös för det mesta, timvikarierande personlig assistent och behandlingsassistent. Jag hittade hit via Gravid vecka för vecka, blev så glad att det var en norrländsk tjej med. Jag slukar det mesta som handlar om graviditet just nu, vecka 29 med första barnet.

  150. Frida

    Jag år 26 år gammal, bor i Göteborg och arbetar som sjuksköterska på kvinnoklinik.
    Tanken är att läsa vidare till barnmorska. Tycker typ graviditet är det coolaste som finns och att bebisar är det gosigaste som finns. Jag och min fästman har inga barn och försöker inte heller än., någon gång i framtiden blir det. Men älskar att läsa gravid och mammabloggar och riktigt nörda in mig;) hittade dig via gvfv!

  151. Kristin

    1. Arvika
    2. 25
    3. Mammaledig med Ellen 1 1/2 månad. Jobbar som optiker.
    4. Följde dig i gravid vecka för vecka.

  152. Josefin

    Jag är 24 år och från Stockholm. Pluggar just nu på universitetet.
    Hittade dig av en slump på Gvfv (har inga barn, men vill gärna ha i framtiden) och fastnade direkt för din personlighet och utstrålning! Det var självklart att jag skulle fortsätta följa dig på youtube och här på din blogg 🙂

  153. Hanna

    Jag är 22 och upptäckte dig och din blogg/Youtube-kanal via Gravid vecka för vecka. Har inte barn själv än men älskar att följa tjejerna i gvfv och se alla söta bebisar.. och din medverkan i kanalen gjorde verkligen intryck på mig, du verkar vara en så härlig och klok person 🙂 Jag kommer från Uppsala men bor sedan några år tillbaka i Storbritannien där jag pluggar neurovetenskap. Tack för en jättemysig och inspirerande blogg!

  154. M

    Tjej 15 år från Örnsköldsvik. På dagarna spelar jag mest innebandy och är med vänner. Började följa din blogg när du startade den och har följt dig sedan du började på gvfv. Kanske är himla ungt att titta på sånt nu och följa b.la dig här, på instagram osv. Men jag tycker ni är så himlans charmiga och längtar själv till familjelivet. Ni är superhärliga alla 4, kram

  155. Sofia L

    Hej Elisabeth!
    Jag heter Sofia, är 22 år gammal och bor på Öland med min sambo och min lille hund. Om dagarna så pluggar jag till undersköterska och jobbar extra på ett äldreboende. Jag har följt dig sedan ditt första avsnitt på Gravid vecka för vecka och har tyckt att du är helt fantastisk ända från början, därför var det en självklarhet att följa med dig hit till bloggen och till din egna YT-kanal 🙂

    Kram!

  156. Emma

    1.Vart bor du? Karlskrona
    2.Hur gammal är du? 31 år
    3.Vad gör du på dagarna? Är mammaledig med min lilla dotter Edith som föddes 1 mars. Går omkring i någon slags salongsberusad kärlekstillvaro. Är så kär i min lilla familj! Trevar mig fram till rutiner och en fungerande vardag för allt det nya. Älskar klänningar (bär helst inte byxor), tjusiga damer från förr med papiljottade hår och att sy och pyssla.
    4.Hur hittade du till min blogg? Har följt dig på Gravid vecka för vecka.

  157. Tessan

    Jag bor i Linköping, är 30 år och är för tillfället föräldrarledig med min 8 månader gamla dotter. Hittade dig genom gvfv.

  158. Emelie

    Vart bor du? – Örnsköldsvik

    Hur gammal är du? – 27

    Vad gör du på dagarna?- Jag är för tillfället föräldraledig med min 1, 5 åring.
    men föräldradagarna tar slut efter sommaren så jag börjar söka nya jobb. Jag har en fast anställning men jag vantrivdes så fruktansvärt på slutet så det är inte aktuellt stt gå tillbaka. Och som du vet så växer inte jobb på träd när man bor på liten ort ,, så himla jobbigt och stressande!

    Hur hittade du till min blogg? Följde dig på gravid vecka för vecka och är nu en trogen läsare <3

  159. Helena

    Jag bor i Ursviken, är 28 år. Jobbar i vanliga fall som förskollärare men är nu hemma ned min lilla Fred, snart tre månader! Vi träffades i vår föräldragrupp, och vi längtar efter att träffas snart igen 🙂

  160. Marie

    Vart bor du? Norr om Stockholm
    Hur gammal är du? 25
    Vad gör du på dagarna? Tar hand im min 5,5 månaders son
    Hur hittade du till min blogg? Gvfv

  161. Joanna

    1. Bor i Finland
    2. 24 år
    3. Är hemma med min son som är 1 år och 4 månader
    4. Kollade på gravid vecka för vecka och hittade hit och till din instagram.

  162. Jenna

    Jag bor i Finland, i Vasa. Är 28 år och mammaledig med vårt första barn som är 6mån. Jag jobbar annars på Hemtex som försäljare och vice butikschef. Verkar som om de flesta hittat bloggen via Gravid vecka för vecka och så även jag. Kommer in lite då och då för att kolla läget med er och kika på bilder på er söta Åke!:) Ha det så bra!

  163. A

    Jag är 27 år och bor i Örebro. Följde dig i Gravid vecka för vecka. Just nu är jag mammaledig eftersom jag fick mitt första barn i slutet av januari 🙂

  164. Ellen

    Jag heter Ellen och jag är 19 år. Jag är finlandssvensk och bor i Åbo. Jag är familjeinriktad och längtar tills jag har en egen familj. (Fast det får nog vänta ett tag ännu). Jag studerar till socionom och hittade din blogg genom gravid vecka för vecka.

  165. Emilia

    Bor i Skövde tillsammans med min sambo och en liten Malte på 4 månader. Är nyss fyllda 24 år. På dagarna hänger jag just nu mest med min lilla kille och andra mammor som är hemma med sin små. Annars jobbar jag som sjuksköterska på en ortopedavdelning här på sjukhuset i Skövde. Hittade dig genom gravid vecka för vecka som jag följer slaviskt :). Älskar ditt härliga sätt, att få läsa dina tankar och se bilder på världssöta Åke!

  166. Jessica

    Hej 😀 Jag läser men är lite halvdålig på att kommentera.

    Jag fyller snart 25 år och bor strax utanför Göteborg med min man. Just nu går jag och väntar på att vårt första barn ska komma så jag fixar och pysslar hemma. Beräknad i april så det är inte superlång tid kvar. 🙂 Jag har följt dig från början av GVFV och hänger med på instagram också. Tycker att ni är en så himla mysig familj och du har så bra funderingar och frågor. Kram!

  167. Isabell

    Först och främst, tack för en otroligt härlig blogg! Så roligt att följa er.
    Jag heter Isabell, är 21 år och bor i Norrköping. Är från början i från Katrineholm men studerar just nu till civilingenjör i Medieteknik i Norrköping. Har sedan länge följt GVFV och kunde helt enkelt inte skiljas från er efter det, ni är ju för härliga! 🙂

  168. Isabell

    Isabell heter jag, snart 23 år gammal och bor i en liten stad i Skåne vid namn Hässleholm. Pluggar till tandsköterska i Malmö och försöker bli gravid!
    hittade dej via gravid vecka för vecka! 🙂

  169. Ebba Andersson

    Bor i Småland i en lite stad som heter Oskarshamn. Är 16 år och går i skolan om dagarna. ✌️
    Hittade till din blogg genom GVFV. Tycker för övrigt din blogg är riktigt läs värd och du verkar va en riktigt härlig person!

  170. Klara

    Bor på Gotland, pluggar just nu.
    Har följt alla gravidisar som varit med på GVFV i ett och ett halvt år nu, så dök du upp i somras och gillar dig dig stark. Blev så glad när du startade bloggen och valde att fortsätta på Tuben.
    Kramar

  171. Maria

    Jag bor utanför norrköping i östergötland i ett hus som vi hyr. Jag är 25 år och är just nu mammaledig med min dotter på 5 månader har även en till dotter på 2 år:). Jag följde dig på gravid vecka för vecka och följer dig även på instagram. Du verkar så himla mysig och go:)

  172. Sofie

    Jag är 23 år och bor i Varberg, en stad ungefär åtta mil söder om Göteborg. Jag pluggar till sjuksköterska sen ett halvår tillbaka och hittade dig via gvfv som jag slaviskt följer och du har självklart blivit en favorit:)
    Jag är inte gravid eller har barn. Men både jag och min sambo längtar tills det är dags och därför är jag helt galen i gravid/mamma-bloggar och liknande!

    Förresten! Så sjukt snygga de vita skona är!

    Kram

  173. Susanne

    Hej hallo! 23 år finlandssvensk barnlös och bosatt i Åbo. Flyttade hit från min hemstad Helsingfors för att studera logopedi! Älskar ungar. Hittade till din blogg via GvFv. Soliga hälsningar o kramar!

  174. Lovisa

    Jag heter Lovisa och fyller 19 år till sommaren. Bor i Luleå men har planer på att flytta till Umeå om ett år för att börja plugga till socionom. Jag tog studenten i våras och nu studerar jag på distans, fristående universitetskurser om funktionshinder. Jag tränar även tre gånger i veckan tränar på något som kallas Öppenvårdsrehab. Mitt mål är att återfå någorlunda gångförmåga och träna upp min rörlighet i armar (och på köpet kanske få lite muskler och bättre kondition. Träning har aldrig riktigt varit min melodi, är mer en ligga-i-soffan-och-ha-seriemaraton-person, haha!) etc. Jag föddes nämligen med en CP-skada som i och med det medförde ett rörelsehinder.

    Jag hittade din blogg via GVFV och tyckte det var extra rolig att följa dig då jag brukar vara i Burträsk ibland. Min farmor och farfar bor nämligen där i krokarna, i Svarttjärn. Sen är det så trevligt att följa dig, Leif och Åke. Ni verkar vara en sån himla mysig familj!

  175. Hanna

    Hanna heter jag, 30 år och är en glad fiskehandlare från Göteborg, men just nu är jag gravid i v40 och därav väääldigt ledig. Mina vänner är alla glada singlar och pluggar fortfarande så känner mig lite ensam i graviditetsbubblan. Därav är det helt underbart att det finns en blogg som din. Så stort tack för att du är så generös och delar med dig av din mysiga vardag. Började följa dig på Gvfv och nu även här då 😉

  176. Nathalie

    Bor på en liten ort/by sex mil söder om Ö-vik. Är 22 år och mammaledig fram till augusti. Har en son som fyllde 1 igår 😀 hittade dig genom gvfv 🙂

  177. S

    Jag är 24 år, bor och studerar i Göteborg! Jag hittade dig genom GVFV, och du är verkligen en sån människa som bara växer och växer i mina ögon! Jag tittar in här när jag vill känna lite värme och mänsklighet (alltså varje dag

  178. Louise Danielsson

    Hej!
    Jag heter Louise och är 23 år. Jag bor med min sambo i ett rött hus i Ludvika som ligger i Dalarna. Just nu är jag mammaledig och väntar på att lilla bebis ska titta ut. Är i vecka 38 (37+1). Det är vårat första barn 🙂 Annars jobbar jag som sjuksköterska på Ludvika lasarett. Jag hittade dig då du började på Gravid vecka för vecka. Ni är härliga att följa!

  179. nathalie

    Jag heter Nathalie, är 25 år och bor i Linköping.
    Just nu är jag hemma med vår 5 veckor gamla son Wille, annars jobbar jag som ”dekoratör” på Stadium kan man enklast förklara det utan att krångla till det med andra interna benämningar 🙂 Hittade dig på youtube gravif v för v, började följa dig dig på instagram och sedan här 🙂

  180. Evelina

    28 år. Bor i en byhåla utanför Tavelsjö (Umeå). På dagarna är jag mammaledig med min 5-månaders dotter och hänger även mycket med 3-åriga dottern. Gravid vecka för vecka, där fann jag dig. Fortsätt ösa saker över oss. Det gillas 🙂

  181. Elina

    Jag bor på landet utanför Eskilstuna, är 26 år.
    Jag är mammaledig med mina två döttrar, Elma 1,5 år och Idun 6 veckor.
    Hittade dig via gravid vecka för vecka och förälskade mig i din blogg =)

  182. Ellen

    Hej! Mitt namn är Ellen och jag är 24 år. Bor i en stad som heter sacramento som ligger i Kalifornien. Jag studerar psychologi och house din blogg via gravid vecka för vecka.

    Ha en bra dag!

  183. Karin

    Jag är 31 år, väntar tillsammans med min man mitt första barn (Är i vecka 18+4) och bor i Göteborg. Om dagarna arbetar jag som gymnasielärare i historia och samhällskunskap. Jag hittade dig och din blogg efter att ha följt dig och de andra mammorna på Gravid vecka för vecka. Tycker att du och din man verkar ha en sund inställning på livet och det här med föräldraskap och skönt att följa någon som inte verkar föreställa sig utan är avslappnad och sig själv.

  184. Jossan

    Jag är en 23-årig tjej som bor i Örebro! Är snart färdigutbildad socionom och har följt dig sen du var med i GVFV! Blir så glad av dina uppdateringar om din fina familj och önskar er all lycka i framtiden 🙂
    Kram på er

  185. Elisabeth

    Hej! Jag heter också Elisabeth, är 25 år, bor i Kalmar men kommer från Stockholm. Just nu pluggar jag på distans, miljövetenskap. Hittade din blogg genom gravid vecka för vecka och fastnade för dig, du skiljer dig åt från andra bloggar jag följer. Du känns mer på riktigt/ ärlig i din blogg. Jag har själv inga barn men jag och min sambo pratar massa om det. Läser nästa bara mammabloggar..! Ha det jättebra! Kram

  186. My

    Jag heter My och bor i Norrköping med min man. Vi har en dotter som blir sex veckor imorgon så jag är mammaledig och myser hela dagarna 🙂 hittade hit från gravid vecka för vecka.

  187. Nathalie

    Hej!
    Bor i Burträsk, är 22 år, om dagarna är jag mammaledig med vårt andra barn som blir 1 år i April 🙂
    Kollade runt på gravid vecka för vecka där jag sen hittade till din blogg 🙂

  188. Ellen

    Jag heter Ellen, 24 år, och bor i Stockolm sedan 2010, men är uppvuxen i Luleå. Flyttade ner för att plugga Kombinationsprogrammet för lärar- och masterexamen i svenska och engelska. Jag bor med min sambo sedan 4 år och min bästa vän är inneboende. Jag skriver magisteruppsats i svenska just nu och jobbar extra som läxhjälpare på Stiftelsen Läxhjälpen. Min sambo ska plugga till skogsmästare och vi ska flytta upp till hans släktgårs ute i en by i Hälsingland.

    Jag hittade hit genom gravid vecka för vecka. Jag älskar allt som handlar om barn och har velat ha barn så länge jag kan minnas. Tyvärr sätter ekonomin stopp vad gällande barn i dagsläget, som student skulle föräldrapengen ligga på lägsta nivå och det är mindre än vad man får i studiemedel. Men när jag är klar med plugget nästa år hoppas jag på att kunna skffa barn.

  189. Klara

    Jag bor i Östersund, är 18 år gammal. Jag pluggar till kock och tar studenten i sommar, jag hittade din blogg efter du varit med i gravid vecka för vecka! 🙂

  190. Sarah

    Vart bor du? Jag bor i Stockholm men kommer från Finland. Viva la sauna osv.
    Hur gammal är du? Fyller 30 i år vilket jag ser fram emot. Tycker det är härligt att bli äldre!
    Vad gör du på dagarna? Jag jobbar som marknadschef men just nu är jag föräldraledig med mitt första barn på 2,5 månad. Mina dagar går ut på att amma, amma, amma, sova, läsa bloggar, lyssna på poddar. Och om babyn är på gott humör, gå ut och promenera.
    Hur hittade du till min blogg? Följde dig på gvfv 🙂

    Tack för en varm och äkta blogg! Gillar din mix av vardagssnack och djupare funderingar.

  191. Fia

    Bor i Sthlm, 31 år, sitter just nu hemma om dagarna och bara väntar på att förlossningen av min och min sambos första barn ska starta (BF 17 mars). Hittade din blogg genom GVFV.

  192. Malin K

    Jag bor i Qatar, ett litet land bredvid Dubai, är 26 år och är hemma med min snart 1 åriga son om dagarna. Jag hittade din blogg via gravid vecka för vecka. Följde dig slaaaviskt sen start och fram till nu. Följer klart er egen youtube kanal också! 🙂
    Gillar bloggen minst lika mycket som klippen och er som personer. Ni verkar vara ett härligt gäng!

  193. Erika Moren

    Hej Elisabeth,

    Erika här, född och uppvuxen i Brönstjärn men bor numera i en stad utanför Manchester i England. Hittade gravid vecka för vecka från din instagram och sedan bloggen från det. Jag jobbar på AstraZeneca på dagarna

  194. Sarah

    Jag är 27, fyller snart 28 och har en son på 5 månader. Jag bor i Stockholm sedan 11 år tillbaka och kommer ursprungligen från Köpenhamn så känner mig både dansk och svensk 🙂 Jag är ”gammal” dansare men ska så småningom skola om mig till fysioterapeut har jag tänkt. Men först ska jag vara hemma lite till med min plutt. Hittade dig som så många andra genom GVFV.
    Och tack för en toppenbra blogg förresten!

  195. radiogrammofonen

    Hej! Jag är 25 år och bor i Dalarna:) om dagarna pluggar jag 100%, är gravid och har min snart 3åriga son hemma! Jag hittade dig via gravid vecka för vecka

  196. Anna

    Anna, 26 år, bor i Stockholm med min lite äldre sambo. Inga barn och inga på g, försöker inte heller men tycker bebisar är det finaste som finns och att det är så häftigt att man kan göra en själv! Vill alltså gärna ha barn i framtiden men inte riktigt än.
    På dagarna jobbar jag som skribent (och lite mer pr) på en kommunikationsbyrå som enbart jobbar med hållbarhet. Är med andra ord lite insnöad på miljö, sociala frågor, ekologi med mera inom det området. Hittade dig via gravid vecka för vecka som jag följt sen starten så jag är nog en av de flitigaste mammabloggsläsarna utan barn 🙂

  197. Christel

    Jag hittade din blogg via gravid vecka för vecka 🙂
    Bor i Malmö, är 19 år gammal och om dagarna står jag i min nyöppnade blomster och presentaffär!

    Det är riktigt roligt att kolla in på din blogg då och då och få följa din, Åkes, talgs och Leifs vardag 🙂 hoppas att ni har det lika soligt och fint som vi har fått det här nere i malmö!

  198. M

    Jag är 25 och bor i Stockholm och är just nu föräldraledig med min bebis som blir fem månader idag! Jag tittade massor på gvfv under graviditeten men sen när bebisen kom var det inte lika intressant längre och jag tittade/tittar bara lite sporadiskt, förutom när det gäller dina klipp för då har jag inte missat ett enda!

  199. Isabel

    1. Jag bor i Uppsala
    2. Jag är 28
    3.Är hemma med min son som är 1 år. Annars jobbar jag i en ICA-butik.
    4. Följde dig i GVFV

  200. Emma

    Hej! Jag bor i sävsjö, är 23 år gammal och på dagarna jobbar jag som personlig assistent. Jag hittade dig via gravid vecka för vecka som jag följde redan innan jag blev gravid då jag så gärna hoppades på att jag skulle bli det inom kort. Nu är jag gravid i vecka 23 och älskar att följa dig och din familj i vardagen

  201. Linnea

    Hej! Jag bor i Kalmar men kommer från Piteå och är 22 år. Just nu pluggar jag till sjuksköterska men är färdig till sommaren. Jag och min sambo försöker skaffa barn och det betyder att jag suger i mig allt jag kan av den världen, vilket innebär att jag även tittat på gravid vecka för vecka, där jag hittade dig

  202. Sandra

    Jag bor i sthlm är 25 år gammal. Är just nu mammaledig med min 4 månader gamla dotter Ellie. Men jobbar som frisör annars. Hittade din blogg via gvfv. 🙂