ELISABETH

Det kom ett paket!

DSCN0515

Ett något tillknycklat paket var våldsamt nedtryckt i postlådan igår.

DSCN0516

I paketet låg dessa finingar! Har sneglat på dom ett tag men eftersom jag har JÄVLIGT mycket skor har jag varit lite tveksam.

DSCN0536

Både Ralf och jag känner oss väldigt glada över att jag äntligen klickade hem dom och priset är ju så himla bra! 299:-, perfekt för mammaledighetslön! Finns även i brun, rosa och svart och du hittar dom HÄR!

Tapeten är förresten från Boråstapeter och finns HÄR. Vi älskar den!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Evelina

    Åh!! Jag fick nästan lite ont i magen nu. Har kikat på dom där så himla många gånger men inte vågat köpa, för rädd för att den fina vita färgen ska försvinna. Nu börjar jag överväga att våga köpa ändå. Kanske i rosa. Så fina skor!! /materialisten

  2. Victoria

    Åh har tittat på dem fast i rosa, så himla fina! Hur är storleken? Det står nämligen att de är stora i storleken så har inte vågat beställa de ännu, pga vet inte vilken storlek jag ska ta.

    1. Elisabeth Lindroth

      Ja, dom var faktiskt lite stora i storleken! Men det gör inget, då kan man ju ha dom redan tidigt på våren och en bit in på hösten med extra strumpor! Jag har strl. 38 i vanliga fall och jag tror att en 37:a hade varit snäppet för trång ändå! Kram!

  3. SpeLinnea

    Har du gjort den mittersta bilden svartvit? Såg så himla vita ut. 😀

    Älskar storblommiga tapeter med mycket färg som den ni har, men bor i lägenhet där vi inte vill lägga pengar på det och sen behöva betala för det inte är ”fackmannamässigt gjort” eller i fel färg för kommande hyresgäster. Tyvärr. 🙁

    1. Elisabeth Lindroth

      Den är inte svartvit men solljuset blev så starkt på bilden! Lite coolt! 🙂

      Du får spara tapetpengar tills du har ett eget boende! Kram!