Landskapsporr och sommarlängt. – ELISABETH

ELISABETH

Landskapsporr och sommarlängt.

Hittade dessa bilder från en helt magisk sommarkväll för två år sedan, då Leif och jag åkte ut med vår lilla eka i sjön nedanför huset jag växte upp i. Det var nästan midnatt när vi åkte hemåt och det var så otroligt varmt. Landskapet såg annorlunda ut från alla håll, solnedgång på en sida och krispig, spegelblank sjö på andra. Sommarkvällar i Norrland är obeskrivliga. ÅH.

DSC_0590

DSC_0537

DSC_0571

DSC_0506

DSC_0594

*Beställer sommar nu*

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. SpeLinnea

    Så fantastiskt fint! Jag hoppas jag får chansen att vara i norrland nån sommar. Särskilt den sista bilden tilltalar mig. Även om det kan se liknande ut i Dalarna med, där jag är uppväxt.