ELISABETH

Världens starkaste kvinnor.

Åke (och vi) har så himla tur! Både hans farmor och mormor bor precis i närheten. Vi kan lätt gå till varandra på ungefär fem minuter. Superlyxigt! Dessa två är inte heller vilka kvinnor som helst:

DSCN0282Åkes farmor till exempel; hon blev änka för tre år sedan och i stället för att flytta till en liten lägenhet, köpte hon ett stort hus! Där bor hon ensam och har inrett så fint. Det finns plats för alla hennes fyra barn och barnbarn, plus alla miljoner hundar som finns i släkten. Hon är en kvinna med en enorm pondus men mest av allt är hon världens snällaste svärmor/mor/farmor, som alltid ställer upp och alltid finns där.

DSCN0288

Sen har vi min älskade, underbara mamma. Hon som varit båda mamma och pappa för mig under hela min uppväxt. Hon som varit hård och sträng precis när det behövts men ALLTID stöttat mig i allt. Hon har aldrig fått mig att känna mig sämre än någon annan och hejar på mig i allt jag gör. Trots att vi under bitar av min barndom hade otroligt lite pengar, har jag aldrig någonsin känt mig fattig. Min barndom med mamma är ett enda långt och fint minne.

Hon vågar mer än hon tror och är min absoluta förebild nu när jag själv blivit förälder. Åke har mycket att lära av henne!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sonia

    Kvinnor alltså. <3
    Fint att få lära känna era mammor också, de låter verkligen som helt underbara människor!

  2. Emmi

    Åh <3 Så himla fint! Har precis varit och hälsat på mina föräldrar men nu saknar jag min mamma jättemycket igen!

  3. Carina Anklew

    Mmmmammor!!! <3 Vi ska vara så tacksamma för alla starka kvinnor som "gått före"!!! Fina ord!
    Kram!!! <3

  4. Emma

    Vilken lyx och framförallt, vilka vackra ord som beskriver så viktiga människor i ens liv.
    Nu kom det en tår i ögat och jag ska genast ringa och prata med min mamma som tyvärr bor alldeles för långt bort (Edsåsdalen/Åre-Göteborg)
    Kram