ELISABETH

Bästa fredagen!

Idag har Åke, Ralf och jag haft besök av bästa T! Åh, dagarna bara rinner iväg och livet känns så lätt när hon är här! Både hund och bebis verkar känna likadant.

DSCN0263

Vi har dessutom hittat instruktioner på Youtube och lärt oss att knyta sjal! Obs! Detta är första gången vi testade så den sitter lite löst och dant men Åke slocknade direkt. Anade att han skulle vara en nöjd sjalbebis!

DSCN0267

Hörrni människor, jag vill ta tillfället i akt och tacka er. Ni är så generösa! Varje dag blir jag överöst med kärlek från er och inte sällan trillar det ner paket i postlådan. Jag kan för mitt liv inte fatta hur jag kan ha fått så underbara människor omkring mig och att ni orkar ta er tid att vara underbara mot mig/oss! Hela familjen Lindroth tackar ödmjukt för allt ni ger, det värmer mer än ord kan beskriva.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.