ELISABETH

Rädd för att älska.

Sedan Åke kommit till våra liv har mitt hjärta växt varje dag. Jag går alltid omkring med något som känns stort och mjukt inombords. Trots allt jobbigt som pågår runt om i världen och livet, har jag en typ av grundlycka som jag aldrig någonsin känt innan. Fy fan vad jag är glad att jag har denna vackra, kloka, rena och underbara person i mitt liv!

IMG_3531

Tillsammans med den ofattbara tillväxten av mitt hjärta, har också en känsla av skörhet kommit till mig. Jag tänker varje dag på att jag vill släppa loss mina känslor och bara låta kärleken liksom attackera mig och Åke men känner att jag håller tillbaka lite. Rädslan över livets vidriga vändningar finns ständigt i mitt bakhuvud och jag är så otroligt rädd om mitt barn. Jag är så rädd för att börja känna för mycket och sen bli snuvad igen. Samtidigt finns ju alla känslor redan inombords, inne i mitt stora, överfulla hjärta och väntar bara på att släppas ut i varje por av min kropp. Vågar jag? Kommer jag att få vara lycklig nu?

Ja, jag vågar. När jag tittar in i Åkes vidöppna, avgrundsdjupa ögon inser jag att jag är hopplöst och totalt förälskad i honom. Nu är det han och jag, för alltid. Oavsett vad som händer i framtiden.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carina Anklew

    Så är det – man blir lycksalig av barn! Det är bara att öppna alla kanaler och låta kärleken flyta!
    Kram <3

  2. Leona johnsson

    Vad fint skrivet, kan verkligen förstå mig på dina tankar och funderingar om att just våga stt älska. Vi förlorade vår son april -14 han dog i min mage, och mu är jag gravid igen och har bf i april. Precis det du säger är något som jag tänker på mycket, hur ska jag våga att verkligen älska någon igen, redan nu under graviditeten så känner mam annorlunda för detta barn än för det förra, jag vågar liksom inte riktigt släppa taget och våga hoppas och älska att vi verkligen kommer att få ett levande litet barn denna håneg. Men jag hoppas att när väl tiden är inne att man ändå på något sätt låter sig själv våga och älska av hela sitt hjärta för kärleken är ändå det vackraste vi har. ♡
    *Jättefin pojke du har 🙂

    1. Elisabeth Lindroth

      Hej! Tack för din kommentar och jag beklagar SÅ otroligt mycket för det du gått igenom. Och grattis till graviditeten! Så underbart med revansch! Känner igen mig så mycket när du skriver om hur du känner skillnaden på graviditeten men jag lovar dig att det är helt värt det när den väl kommer! Önskar dig verkligen all lycka och att tiden fram till april går supersnabbt! Uppdatera mig gärna om hur det går! 🙂 KRAM!