ELISABETH

Mina absoluta favoriter…

…när det kommer till amningsbh-kategorin är helt klart dessa två (OBS! Ej sponsrad!):

(null)
Älskar sport-bh i vanliga fall också och den här är så stabil och bekväm! Fastän jag inte har så enorma bröst kan jag ändå känna att varianten jag köpte från Kappahl absolut inte ger samma stöd. Tycker det är mer värt att köpa en sån här och tvätta ofta! Funderar på att unna mig en svart också.

(null)
Denna sover jag i! Otroligt bekväm, man känner sig naken i den! Den har även fått mig att inse att jag passar i ljusblått, did not know that!

Nu blir nog nästa steg att köpa en lite mer ”snygg” modell, är sugen på denna:

(null)

Alla tre finns att köpa på glammom.se!

Min erfarenhet hittills i denna kategori är att kvalitet verkligen går före kvantitet. Brösten måste få ha det skönt under denna period! Har ni haft några favoriter när ni ammat?

P.S. Ursäkta för mer konsumtionshets men det måste liksom få vara så.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carina Anklew

    Här kommer gammelmors kommentar from way back (80-tal å framåt)!
    Jag har små bröst och de blev bara liiite större när jag ammade, så för det mesta använde jag bara ett skönt linne under blus eller tröja. Köpte en amningsbehå med nummer fyra (-91) och tyckte att det kändes okej när man var ute bland folk, men hemma var det ”freefly”! Jag hade alltid en liten filt runt babyn när jag ammade så magen doldes och jag slapp känna mig naken. Idag använder jag alltid BH ute men kastar av mig den så fort jag kommer hem! 😉
    Följ din känsla så blir det bäst! Kram! <3

  2. M

    Mina bröst blev helt enorma, gick från 70B till 75H (minst). Så utbudet blir ganska snålt. Har hittat några modeller på glammom som går upp i de storlekarna som funkar – men inte så mycket mer än så. Jag har den ljusblåa (fast i rosa) och den är verkligen skön men ger inte så mycket stöd åt tunga bröst så den används bara som myskläder hemma. Jag saknar verkligen mina ickeammande bröst! Att ha stora bröst och försöka hitta kläder (allt från bh till klänning och ytterkläder) är verkligen svårt! Hoppas att de krymper tillbaka!

    1. Caroline Stoltz

      Åh, det finns alltså fler som mig. Andra som också går från em liten byst till gigantisk. Jag hoppas att du kommer tillbaka till din B-kupa, dom flesta gör ju det. I mitt fall fortsatte dom vara stora och trasiga av bristningar så tillslut fick jag igenom en bröstreduktion vilket var det bästa jag gjort.

  3. Viktoria

    Jag har köpt mina från Apoteket och är egentligen en bh för de som opererat brösten men dom är så sjukt sköna och det bästa av allt är att bh-n är gjord i tunt nät så brösten andas och mår gott. Bra stöd för brösten också tycker jag som har E-kupa.
    Bästa amningslinnet tycker jag är love milk. Ekologiskt och jätteskönt jag har väldigt känsliga bröst och får stockning av allt som sitter åt jag klarat tex inte av hm som har den där gummibandsgrejen på sina.

  4. Linnea

    Jag hade amningslinnen och sov i och ibland också på dagarna. Men favoriten är boop amningsbehå. De är gjorda i något material som gör att de torkar oerhört fort vilket är kanon eftersom att det sölades en del vid amningen;-) och sen är de sköna och fina.

  5. Sofia

    Med barn nr 1 hade jag amningsbh från lindex (har inte stora tuttar)
    Hela amningen var av olika anledningar en rätt obekväm grej som rätt fort avslutades. Med barn nr 2 köpte jag två amningsbhåar från hm som jag verkligen gillade. Men största kärleken hittade jag i amningslinnen, vilka underbara skapelser! Bara ett sånt linne och en vanlig tröja över av något slag. Speciellt när man är bland folk och inte vill visa magen 🙂

  6. Caroline Stoltz

    Den lila var ju ruggigt snygg!!!
    Min erfarenhet av amningsbh är att det var mitt mest hatade plagg. Jag kom upp i H- eller I-kupa så att överhuvudtaget försöka hitta en bh var svårt. ”Nöjde” mig med en som jag lånade av en kompis. Det var en F- kupa och således alldeles för liten, men jag höll till godo.
    Sedan dess har jag gjort en bröstreduktion och denna bebis får glatt nöja sig med att bli flaskmatad. För amma, det gör jag aldrig om igen…

    1. Elisabeth Lindroth

      Låter riktigt jobbigt. Kan inte ens tänka mig hur tungt det måste vara med så jäkla stora bröst! Jag trivs otroligt bra med att ha rätt små varianter och tycker att dom jag har nu är lite väl stora. Flaska kommer bli lika bra, huvudsaken att du mår bra! Och bebisen så klart. 🙂 Kram!