ELISABETH

På tal om konsumtion…

Bara för att jag just nu är totalt utfattig, har jag så klart hittat mina drömmars skor! Tyvärr kostar dom över 2000:- men jag tror att jag skulle äääälska att hänga med dom.

IMG_3447

Finns att köpa HÄR, alla skor på denna sida är drömmiga. Tycker att Cecilia Blankens, som grundat företaget är så sjukt cool och har en otroligt fin stil. En sån person som man känner att man på ett väldigt snällt sätt vill bryta sig in hos och sno allt hon äger, ni vet? Fast i hennes fall skulle jag vilja bryta mig in och stanna i hennes fantastiska hus som ligger på ett berg i Los Angeles. Faaaaaast, Burträsk är inte fy skam det heller! Ska visa er en rundtur i min vackra by någon vacker dag!

Visst kommer ni ihåg att prenumerera på min blogg på Bloglovin’? Då har ni koll på när jag uppdaterar, så slipper jag vara jobbig och skriva om det på Instagram. Det är också en härlig pepp att se att jag har några med mig! Du kan prenumera på den HÄR sidan eller klicka dig dit via Bloglovin’-symbolen till höger här i bloggen! ——–>

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline Stoltz

    Jag har klickat i den där Bloglovin, men jag får inte uppdatering när du gjort ett inlägg 🙁 Däremot får jag ett mail om dagen från Bloglovin som är helt generellt om alla bloggar typ. Detsamma gäller när hag prenumererar på Youtubekanaler (din ich gravid vecka för vecka) – jag får ett mail typ 2-3 dagar efter att ett klipp kommit ut?!?!!

    Men skorna var jäkligt snygga i alla fall och jag skulle välja Burträsk istället för Los Angeles

    1. Elisabeth Lindroth

      Så knäppt? Måste vara nån inställning som inte stämmer? Jag får inte heller nåt på youtube, bara ibland! Är så himla dålig på denna teknik!

      Kram!

  2. lena

    Supersnygga skor… Men att du inte kollar i en ridsportsbutik! Typ hööks, d
    Där har dom liknande för en mycket billigare peng! Hooks.se