ELISABETH

En hylla.

Denna vecka har varit lite knepig på dagarna eftersom Åke har bestämt sig för att sova ungefär noll minuter och vill ha extremt mycket love and affection, vilket leder till oooootrooooligt lite tid över för mig. På kvällarna är det mathandling, hundrastning, tvättning och tvagning som gäller tills klockan slår midnatt och vi bara faller ihop. Åke sover som en prins på nätterna tack och lov, annars hade jag varit lite sur. Oftast vaknar vi bara en gång per natt för utfodring, helt okej!

Har i alla fall HUR MYCKET SOM HELST jag vill skriva om, har tusen tankar att dela med er, men det får komma inom kort och tills dess tänkte jag visa er vår hylla i köket, som jag blev ombedd i en kommentar att berätta lite om. Vårt kök är, som ni vet, inte vårt favvo-rum just nu och vi har ju tänkt göra en light-renovering men den får tyvärr vänta lite längre än vi tänkt på grund av att vi köpt tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, kamera och nu en ny tv sen Åke kom. Otroligt att vi lyckats med tanke på att vi verkligen lever på rätt lite pengar varje månad.

Hyllan i alla fall, är inte en hylla! Det är en gammal trådback tror jag, som vi hittade på en superloppis här utanför Burträsk förra sommaren!

DSCN0043

Den rymmer en massa spännande saker, till exempel:

DSCN0044

En bild på min otroligt vackra mormor (som är expert på att blunda på bild)! Tänk att hon gick omkring så där fräsch när hon hade småbarn? Själv sitter man i konstant mjukiskostym… Älskar vagnen! Tror det är min egna moder som ligger i.

DSCN0045

Bryter av med en lite coolare bild från nån av mina festliga helger i Stockholm. Känns som eoner av tid sedan bilden togs men det är kanske två år sen. Kul var det!

DSCN0046

Har även ställt dit en gammal teburk som jag fick när min farmor gick bort och några gamla glasflaskor. Tycker den passar på väggen än så länge men i vårt ”nya” kök kommer den inte vara rätt i stilen så då får den nog förpassas till något förråd en stund.

Tycker ni det är intressant med inlägg liknande dessa? Om så är fallet, vad mer vill ni se från our crib?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.