ELISABETH

Älskar er!

DSCN0031

Åh, vad mycket kärlek jag känner för er! Tack, tack, TACK för fina kommentarer till föregående inlägg! Känner peppen sippra genom mina ådror igen! Eftersom ni skrev att ni gillar det vardagliga bjuder jag här på en bild från min vardag. Bad Leif ta den för att jag skulle visa er hur tacksam jag är för alla snälla ord men råkade nog få med lite för mycket på bilden. Mammatofs, låtsad Ferdinand-luktning på en tulpan samt en liten blinkning med ena ögat? Fattar ej min tanke. Anyway, från och med nu kommer bilderna här på blogga’ var lite tjusigare, för nu har vi ääääntligen köpt en ny kamera!

IMG_3179

Den är ju verkligen vacker att titta på men känns också otroligt bra! Blev tipsad av min kontaktperson på United screens, produktionsbolaget som gör Gravid vecka för vecka, om denna och jag litar blint på henne. Återkommer med hiss eller diss om ett tag när den är noggrant testad! Nu ska Åke matas och påklädas och sen ska vi ut i solen! På tal om Åke, han log igår! Mot oss båda! Tyvärr hann ej vår Nikon föreviga detta men vi har det för evigt inpräntat i våra minnen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carina Anklew

    Fin bild ju!!! Kameran ser liten och behändig ut! Ett leende…å, vad härligt!!!
    Håll i vagnen i blåsten!
    Kram på er! <3

  2. Linn

    Jag skulle vilja se lite av er inredning du verkar ha samma stil som mig☺ du kan väl börja med att berätta var hyllan bakom dig kommer ifrån