Dagen blev bra till slut! – ELISABETH

ELISABETH

Dagen blev bra till slut!

Åh, tack snälla ni för peppande och fina kommentarer på mitt förra inlägg. Allt har ordnat sig rätt så bra ändå, tack vare underbara människor i min närhet. Lite surt känns det ju att man själv ligger som en strandad val när man egentligen vill hinna med en massa som andra i stället måste göra åt en. Hoppas jag får chans att vara snäll tillbaka ordentligt sen!

Har i alla fall lyckats färga hår, ögonbryn och klippa naglarna. Känner mig på något ytligt sätt lite mer tillfreds, och ännu mer redo att möta vår Åke!

FullSizeRender (4)

Fick falafel i pitabröd med tzatziki och fetaoströra till middag och har ikväll sett ett gäng avsnitt av 30 rock som är vår nya ”vänta på bebis-serie”. Korta avsnitt, ingen avancerad handling och lätt humor. Precis vad vi behöver! Nu ska jag försöka sova igen för natten som var och ska stänga av ljudet på telefonen så jag slipper bli väckt. Har dock haft mensvärk hela kvällen men jag hoppas att bebisen är snäll och lugnar sig till i alla fall imorgon!

Sov gott, ni är bäst!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linn

  Åh Elisabeth jag är så nervös för din skull känns som jag känner dig när jag följt dig GVFV sedan starten och nu går jag in här och på din instagram varje timme för att se om det kanske är något på gång, stort lycka till när det väl sätter igång 🙂

   1. Melissa

    Haha känner exakt samma!! Har varit inne på bloggen och instagram flera gånger idag!
    Känns verkligen som att det är en god vän som man går och väntar på! Kram på er

 2. Carina Anklew

  Färgade ögonbryn är ju perfekt!!! Snyggt å praktiskt! Varför har jag aldrig vågat prova det!? Det är så mysigt att få känna sig fräsch å fin just så här innan förlossningen!!! Tur du har ”skills”!!!
  Bamsekram!!! <3

  1. Elisabeth Lindroth

   Tackar! Du får smeta in lite ögonbrynsfärg nån gång men jag har för mig att du redan har ganska mörka bryn? KRam!

 3. Sonia

  Åh, läste just ditt förra inlägg! Fy vad jobbigt det ska vara att få ihop allting, finns så mycket som måste funka och göras. Skönt att det löst sig nu, din middag lät supersmaskig och 30 Rock är asbra! Stor kram!!!!

 4. Ida Lundgren

  Stort lycka till med allt. Och hoppas bebis behagar titta ut så småningom 🙂
  Väntar med spänning på uppdatering! Kramar

  1. Elisabeth Lindroth

   Det är egentligen inget recept, vi köpte det mesta färdigt. 🙂 Det enda jag gjorde själv var att blanda smulad fetaost med creme fraiche och lite salt och peppar! 🙂 Kram!