Torsdag hela veckan. – ELISABETH

ELISABETH

Torsdag hela veckan.

Ni får förlåta mig för att jag för tillfället är världens kanske tråkigaste medmänniska. Det händer liksom inte så mycket bara. Mat, vila, sova, duscha, mysa och korta promenader. Dessutom jobbar hjärnan lite på högvarv med tusentals tankar så jag kommer inte heller på massa roliga saker att skriva om. Därför får det vara lite halvdant här på bloggen ett tag. Imorgon ska vi till barnmorskan, ett besök jag helt hade uteslutit eftersom jag var så säker på ett mellandagsbarn. Nu verkar det dock som att jag baske mig får kliva upp imorgon och kissa i ännu ett rör, om det inte händer nåt i natt vill säga! Lovar att hålla er uppdaterade!

IMG_2434

 

Hörrni! 2015! Så jävla underbart, nu kör vi! Inga jäkla trista nyårslöften, nu ska vi bara göra allt för att leva och må bra tycker jag. Tänker alltid på mitt favoritordspråk så här vid nyårstider; ”En dag ska vi dö, alla andra dagar ska vi leva.”  Något väldigt lugnande och enkelt som ligger i den meningen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Hej!
  Bor i trakterna(Sjöbotten) och har nyss hittat hit.
  Vill önska dig lycka till med allt och säga att jag är sjukt avis på allt ni har framför er! 🙂

  1. Elisabeth Lindroth

   Tack! Tror nog att jag har någon aning om vem du är, har du möjligen en syster i ännu närmare trakter? 🙂 Kram!

 2. Carina Anklew

  Kissa i en plastmuggar å häll över i plaströret sedan! Lite spill får man räkna med! 😉 ha, ha!
  Go girl, and enjoy the trip! Love to you! <3

  1. Elisabeth Lindroth

   Vad gjorde du vaken så himla sent/tidigt?! Självklart kör jag med plastmugg och sen rör, men idag glömde jag det så klart hemma. 🙂

   1. Carina Anklew

    Kissnödig! 😉 och sedan började jag rensa mail och sortera foton i mobilen! Skönt att ha en stund alldeles själven! 🙂