ELISABETH

Tack för 2014!

Har sovit som en kratta även i natt, något som kan bevisas med hjälp av min morgonfrisyr (förlåt för dåliga mobilbilder men orkar inte ta fram kameran ur bb-väskan):

FullSizeRender (3)

I alla fall, idag är det nyårsafton! Tänk att vi kommit ända hit! Jag är lite småförkyld och har ont i halsen så vi kommer att spendera kvällen hemmavid. Ärligt talat känner jag mig inte riktigt trevlig nog att sitta och samtala med andra människor just nu.

2014 har i alla fall varit ett år jag vill kalla ”mellanåret”. Jag har nämligen en bild av att 2015 kommer att bli helt sjukt bra och att detta år behövde vara rätt risigt för att förbereda inför allt supergött som ska hända. Självklart har vi med oss en massa underbara minnen från detta år också, inte minst att Åke blev till men i övrigt har det varit lite knepigt.

2015 är året då Leif och jag ska bli föräldrar, så knäppt! Jag ska också byta inriktning i livet och sluta jobba som frisör (kommer aldrig sluta helt) och bestämma mig för vad jag ska bli härnäst. SÅ KUL! Hoppas innerligt att kommande år också kommer att bli fantastiskt för min familj och mina vänner, och självklart också för er som läser som jag inte träffat personligen men som ändå blivit personer i mitt liv!

GOTT NYTT ÅR! Ta hand om er ordentligt nu!

Vi hörs nästa år!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Carina Anklew

  God fortsättning på 2015, som precis bara börjat! Förutom det underliga vädret med plusgrader så känns det att vi går mot ljusare tider!!!
  Idag är vårt traditionella nöje att se och lyssna på nyårskonsert på tv!
  Mitt projekt idag är att påbörja årsdagboken där förra årets händelser, up and downs, sammanfattas i någon slags kronologisk ordning. Syfte? Känns skönt att reflektera och ”knyta ihop påsen”, på något vis. Annars är min inställning så här års ” ut med det gamla och in med det nya!”
  Ha en skön dag! Kram! <3

 2. Sonia

  Bra inställning, jag ska nog också försöka tänka så. Att 2014 är ett mellanår, och att det var nåt jag behövde gå igenom för att komma till 2015 som förhoppningsvis blir mycket bättre. Kram och gott nytt år, du är så klok och bra! <3