ELISABETH

Vecka 40.

Idag är vi alltså i vecka 40!

Dagens aktiviteter har sett ut så här:

11.00: Vaknar för femte gången.

12.00 Frukost

14.00 Dusch

14.30 Lunch

17.15 Promenad i -21

Slut på aktiviteter.

Mellan allt har jag legat i soffan/sängen och sovit. SÅ OTROLIGT TRÖTT! Till och med benen känns liksom döda? Måste erkänna att promenaden i kylan gjorde allt lite bättre men nu känner jag att jag nog lätt skulle kunna gå och lägga mig för natten. Är detta normalt? I övrigt inga direkta känningar av att något är på gång. Bebin har varit helt skogstokig där inne idag, så den delar verkligen inte min minimala energinivå.

DSC_0074 (2)_copy

 

Hoppas ni mår bra!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Martina Persson

  HEJ! Den där koftan är så himla fin! Letar febrilt efter en! Hör gärna av dig om du någon gång får för dig att sälja den! 🙂 Kram Martina

 2. Carina Anklew

  Hej! Nu har jag haft tid att uppdatera mig och läst din blogg! Så kul!
  Jo du… Trötthet och rastlös väntan är precis som det ska vara just nu! 😉
  Njut av alla små saker som funkar och är bekväma!
  Ni verkar vara bra förberedda och kan bara ”åka med” när förlossningen sätter igång. Önskar er lycka till och massor av Kramar!!! <3

 3. Sonia

  Åh WOW vilken snygg bild, och läcker kofta (eller tröja?)! 😀 Vet inte riktigt då jag själv ej varit gravid men är helt övertygad om att de flesta gravida kvinnor är helt slutkörda sista veckorna innan förlossningen, så det är säkert normalt. Jag mår bara bra, hoppas allt fortsätter som det ska och att bebisen snart vill titta fram, jag är så nyfikeeeeen. Kram på dig!

  1. Elisabeth Lindroth

   Tack! Älskar koftan/tröjan, den köpte jag på Indiska i somras.

   Hoppas också bebisen kommer snart, men som sagt, den får gärna vänta till efter nyår! Njut av palmer och sol nu! Kram!!

 4. Marie

  Jag var så trött på slutet. Efter vecka 35 kom den och var med ända till bebis kom ut. Hoppas hen kommer snart och att allt går bra!

 5. Emma

  Fy Fabian vilken snygg kofta/kimono!!!

  Minns att sömnen på slutet var katastrof, bebisen bökade runt och det var omöjligt att finna en bekväm sovställning

  1. Elisabeth Lindroth

   Ja, visst är den fin? Den är köpt på Indiska i somras! 🙂

   Skönt att jag inte är den enda som haft svårt att sova.. Kram!