ELISABETH

Bloggar jag läser.

Nu när jag själv börjat blogga, tänkte jag att vi kanske kan dela med oss av våra favoritbloggar? Skriv gärna vilka ni läser, jag behöver fler!

Här kommer i alla fall en lista på mina favoriter:

Niotillfem Har läst denna blogg väldigt länge, den drivs av den sjukt coola Sandra Beijer, som är författare och skriver en massa annat. Hon är dessutom fenomenal på att ta bilder i precis rätt tidpunkt och man märker hur otroligt mycket tid hon verkligen lägger ner på varje inlägg. Dessutom lever hon verkligen ett spännande liv, mycket resor och fester plus väldigt kloka åsikter.

IMG_0688

Bloggkommentatorerna Drivs av två tjejer som liksom rapporterar från olika stora och intressanta bloggar. Man kan upptäcka och återupptäcka bloggar här!

IMG_0689

Vanja!  Underbara Vanja, som jag gjorde att jag började följa ”Gravid vecka för vecka”. Hon skriver så himla bra och vettigt, lägger upp en bra blandning av bebis, mode och vardag plus superfina bilder.

IMG_0690

Hanapee Har även följt Hanna Persson väldigt länge. Tycker hon skriver så himla bra och verkar så sjukt rolig. Gillar också att hon är norrlänning så klart.

IMG_0691

Josefin Knave  Följde även henne i ”Gravid vecka för vecka” och gillar hennes sätt att skriva också. Gillar bloggar där det ändå skrivs lite, och att man verkligen får lära känna personen.

IMG_0692

Detta är dom jag klickar mig in på oftast, självklart kikar jag också på mina andra kollegors bloggar , till exempel Sindy och Sandra och även några lokala förmågor från socknen. Som sagt, ni får gärna tipsa mig om fler! Gärna föräldrabloggar så klart eftersom man ju vill knarka sånt nu men det är ju kul med inredning, mode, musik och träning också!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefin

    Men åh, vad roligt att du gillar bloggen. OCH vad roligt att du har börjat blogga! 🙂 HEJA HEJA nu in i det sista. Jag minns precis hur otåligt pirrigt och läskigt det kändes på samma gång, men håll uuuut! Snart har du en alldeles färsk liten person hos dig, och det är ju det häftigaste som finns. Kram och lycka till!

  2. Emma

    Två av mina guldkorn:
    http://annaritar.com/ Sjukt talangfulla illustratören Anna Ileby. Hon blev mamma till lille Knut i februari i år (en unge som jag verkligen tycker är söt, trots att det är någon annans, haha). Rolig, färgglad smak både på barnkläder och inredning.
    http://www.emmasvintage.se/ En piffig, pysslig, vintageintresserad och inspirerande Emma, som jag följt under många år och som nu väntar sitt första barn i mars.

  3. Maria

    Jag läser också en del av dom där:). Läser även spiderchiks, paula Uribe, madelene ilmrud och fler:). Kolla gärna min blogg som handlar om vardagen med två små prinssesor. Får ju passa på att görs lite reklam om sig själv:p. Hoppas ni får en bra julafton!!

  4. Emilia

    Du är min favorit i bloggvärlden, blir alltid glad när jag får notis om att du gjort ett inlägg! Likadant på gvfv, du är så himla go!! ❤️