ELISABETH

Ännu en vecka.

Vecka 39! Börjar på riktigt känna mig lite rädd nu. Märker att jag sover mycket sämre på nätterna och är på lite sämre humör. Sjukt lättstressad och retlig. Jag gillar inte att vara den här personen! Idag skulle vi till exempel ta bilen och åka ut i skogen. Det var så himla fint väder så vi tänkte få lite energi. Väl i bilen började Ralf gnälla oavbrutet, jag blev svettig i min enorma dunjacka som just nu är det enda jag ryms i och vi hittade inget bra ställe att stanna bilen på. Till slut körde vi in på en liten skogsväg och gick lite, med betoning på lite. Fick några fina bilder i alla fall och Ralf slutade gnälla, så det blev bättre stämning sen!

DSC_0088
Alltså vinter, hur vackert är det inte?!
DSC_0094
Surpuppa i gigantisk dunjacka.

Denna vecka ser i alla fall ungefär så här:

Måndag: Besök hos barnmorska, det sista med vår ordinarie! It’s the end of an era! Hoppas vilda bebin är fixerad, visst borde den vara det nu? Sedan ska vi släpa runt mig på någon stor mataffär och försöka handla det som fattas inför jul och kanske lite små julklappar.

Tisdag: Städa och även träffa en läkare på barnmorskemottagningen, via Aurorasköterskan vi har varit i kontakt med. Eftersom jag är lite skraj för att behöva gå över i tid ska vi göra en plan för vad vi gör om det blir så. Superbra att dom tar tag i oss och tar vår oro på allvar! Sen hoppas jag hinna träffa min fina vän Jossan och säga lite god jul och så!

Onsdag: JULAFTON! Vi ska vara hemma hos oss med god mat och några från min familj. Sen ska vi se film i vår bio! Förslag på klassiker?

Torsdag: Juldagen spenderas alltid hemma hos min kusin med släkten och ännu mer mat.

Resten av veckan är fri lek och fortsatt väntan på bebis!

Innan jag stänger av datorn för idag måste jag få tacka er för era otroligt värmande ord på mitt inlägg från igår. Det var så himla skönt för mig att skriva det och jag älskar att jag fick så fin respons från er. Ni är verkligen riktiga klippor. Ska sätta mig och svara på alla kommentarer när jag har lite mer sinnesro. Jag försöker verkligen svara på allt, särskilt på bloggen och Youtube och ber om ursäkt om jag missar någon! På instagram däremot missar jag ofta, främst för att jag verkligen avskyr att skriva på mobilen. Hatar autocorrect och mitt tålamod är ungefär obefintligt just nu så därför skriver jag så lite som möjligt från mobilen. Men hur som helst, TACK för att ni finns och lyfter mig med era ord, önskar att jag får träffa er alla nån gång!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda_tw

    Har läst filmkunskap i ett år på folkhögskola, men kommer ändå inte på nån. Om det inte behöver vara jultema måste jag tipsa om en av mina favoritfilmer: ”Harold and Maude”, så fin! Och härligt 70-talig. Annars såg vi nyss en film som hette ”Jodorowski’s Dune” som var riktigt fascinerande, ingen regelrätt familjebil dock då det är en dokumentär. ”Fantastic Mr Fox” av Wes Anderson är ju bra! Passar alla åldrar. God Jul!

  2. Jenny

    Hej!
    Har precis hittat till din blogg och GVFV. Jag tycker att du skriver väldigt fint och det är roligt att läsa om hur någon har det som har nästan samma BF som jag och min man. Vi är beräknade till den 31/12 och jag känner igen humöret du beskriver just nu. Här hemma är det gråtfest för alla möjliga konstiga orsaker, kan inte ens gå in på Instagram utan att börja gråta av något. Vet aldrig vad det är för bild som sätter igång hormonerna den här gången… 😉 Sover också sämre och sämre på nätterna. Min syster som fött två barn säger att det betyder att det börjar närma sig, så förhoppningsvis behöver du inte gå över tiden. 🙂

    Tack för att du delar med dig!

  3. Sonia

    Åh så spännande att du är inne på vecka 39! Tänk att det snart är dags. Känns så pirrigt och är glad för er skull att ni äntligen ska få träffa ”Åke”, hihi. Skönt att ni ska få göra en plan för hur ni gör om du går övertid, måste kännas otroligt tryggt att bli omhändertagna sådär 🙂

    Angående filmer så vet jag inte riktigt vad som passar för julafton och vilket slags sällskap ni kommer vara (t ex åldersgrupper osv)… Tycker dock att det finns massor av roliga feel good-filmer och komedier som är lätta att följa och inte kan gå fel, och där är nog mina förslag Tillsammans, Blades of Glory, Shrek-filmerna (kan låta barnsligt, men i julstämning och skönt sällskap är de verkligen jätteroliga och finns barn i sällskapet är det perfekt!), Intouchables och så vidare. Hoppas det åtminstone kanske hjälpte lite med inspirationen!

    Hoppas också vi får träffa dig nån gång, vore så himla roligt om du kunde anordna en ”bloggträff” eller dylikt om du är nere i Stockholm i framtiden eller så 🙂 Hoppas hoppas!

    Kram på dig och hoppas denna spännande vecka går smidigt. <3

  4. Amanda Sahlin

    Ni verkar verkligen bo så otroligt vackert! Vi bor ganska ”centralt” i radhus just nu men jag längtar tills vi kan skaffa hus på landet:-) Jag vet inte vad ni har för filmsmak men jag måste bara tipsa om en av mina favvos ”The notebook”! Vill passa på att önska God Jul och Gott nytt år också! Kram!