Slängde ihop en väldigt god räk pasta igår som jag tänkte tipsa om. Både glutenfri och mjökfri.
Ingredienser:
valfri glutenfri pasta
räkor i lag
saffrans aioli (köpte färdig på Ica maxi)
röd paprika
persilade krydda
citronpeppar
salt
1 charlotten lök
Lite svårt med mått eftersom jag bara gick på känsla här men börja med att koka upp pastan och hacka löken smått och stek i lite olja tills den fått kite färg. häll av pastan och lägg i räkor och lite lag, kanske 1-2 msk lag. hacka paprikan i små bitar och lägg i och släng sedan i två-3 msk saffrans aioli och smaka sedan av med persilade, citronpeppar och salt, servera.
// its a little bit hard to explain measurements for this dish because I freestyle a lot but its glutenfree and milk free shrimp pasta with saffron aioli. minsed yellow onion, shrimp, red paprika, Swedish spice called persilade (parsley, garlic, salt) lemon pepper. salt. gluten free pasta. just mix it all together and serve.
Senaste kommentarer