SWEET POTATO/WHEATBERRY MIX WITH CHICKEN BREAST AND AIOLI
En av mina favorit rätter som jag brukar göra
ingredienser :
sötpotatis
matvete
kyckling fileér
oliv olja
krydda: persilade och timjan och salt
aioli
Skala och tärna sötpotatisen. Blanda potatis bitarna i en burk med lite olja, salt och persilade så att alla bitar är täckta, lägg sedan allt på ett bakplåts papper och baka i ugnen på 200 grader i ca 10-15 min, tills potatisen fått lite färg och mjuknat.
Koka matvete enligt instruktionerna, Banka ut kycklingfiléerna (detta gör att kycklingen blir mycket saftigare) och krydda med persilade och timjan och stek sedan på medium värme i en mix av lite olivolja och kokos olja tills helt genomstekt.
Servera tillsammans med en klick aioli och sido sallad.
//This is one of my favorite dishes! Ingredients: sweet potato, wheat berry, chicken breast, olive oil, spices “persilade” (its a Swedish spice mixed parsley, garlic and salt) and the thyme and some salt.
peel the sweet potato and cut into cubes and then put in a bowl and mix with some olive oil, “persilade” and salt and then when everything is coated put on a baking sheet and bake in the oven on 400 degrees Fahrenheit for about 10-15 min until the potato got some color and is soft. Cook the wheat berry as instructed on the package and then pound the chicken breast before putting the persilade spice and thyme on it and fry it in a frying pan with some olive oil and coconut oil until cooked through. enjoy with a side sallad and some aioli.
Senaste kommentarer