Header Image

Elina Casell

Mitt bloggande började redan år 2008, då som ett kreativt outlet där jag la ut daglig inspiration, tankar i vardagen och bilder på min personliga stil. Över åren växte bloggen och mina sociala medier mer och mer och utvecklades till något större och är numer ett jobb. Förutom att jobba med min blogg och som influencer så är jag också ägare av klädmärket ELINA CASELL och är en av huvudpersonerna i serien PLAYMAKERS på TV4 play. Jag flyttade till USA 2007, först bodde jag i Chicago i 10 år och efter det flyttade jag till Scottsdale Arizona där jag fortfarande bor under vinter halvåren och sedan spenderar somrarna i Sverige. Jag har två små pojkar som jag totalt lever för, Oliver och Theo. Deras pappa är NHL spelare, men vi är dock separerade. Jag strävar efter att få inspirera och hjälpa mina följare att komma närmare sina livs mål och älskar allt ifrån resor, mat, träning, mode, inredning och självklart allt som har med mina barn att göra! Så här får ni följa mig på min resa genom livet!

SALMON TREAT

Publicerad,

IMG_8148

SALMON IN THE OVEN

  1. Filé of salmon (lax fileér)
  2. lemon pepper (citron peppar)
  3. salt
  4. italian seasoning (sallads krydda)
  5. garlic and herbs spread (vitlök och örter philadelphia)

Put the salmon files in a form season it with the lemon pepper salt and italian seasoning and then put a layer of garlic and hearb spead on top and cook in oven for about 15-20 min at 375 F. Serv with qinoua or couscous and a sallad.

Lägg lax filerna i en ugn säker form och krydda med citron peppar, salt och sallads krydda sedan lägg på ett lager med philadelphian, lägg i mitten av ugnen och tillaga i ca 15-20 min på ca. 175 grader Celsius. Severa med qinoua eller couscous och sallad.

Sallad

  1. Arugula (ruccola)
  2. olive oil
  3. vinegar
  4. honey (honung)
  5. cachew nuts
  6. sprouts
  7. sundried tomatoes
  8. italian seasoning
  9. feta cheese

Put the ruccola, sprouts,sundried tomatoes and feta cheese in a bowl. Make a vinegrette from 2 tbs olive oil, 2 tbs vinegar and i tbs honey and a bunch of seasoning. blend and then poor over sallad and mix together. top with the nuts and serv.

Lägg ruccolan i en bunke ihop med vattenkrasse, soltorkade tomater och fetaost. Gör en vinegrette av 2 msk olivolja, 2 msk vinäger och 1 msk honung och krydda ganska mycket med salladskrydda. Blanda ordentligt och häll sedan över salladen och blanda allt. Toppa med nötter och servera.

 

2 Kommentarer

  1. ååh så gott. Roligt att det går så bra för dig nu, med väskorna och allt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *