Ecochicas

Trött…

Just nu snurrar livet i 100 knyck… Det är fullt ställ precis överallt. Jag är rätt bra och hyfsat bekväm med 100 knyck-läget men känner att jag börjar bli rätt sliten. Slösurfar på resor till Mexico och drömmer mig bort…. Men inser att ekonomin räcker typ till…eh, landet eller nått.

Otillräckligheten sliter i mig konstant och ändå ligger jag bokstavligen i mellan 6.30 och midnatt – varje dag.

Planera för att få ihop allt med barnen – harmoni med dessa tre och mig stavas planering nämligen. Måste gå tidigt från jobbet för att hinna hämta, laga mat, plocka, natta – och sen ta igen och jobba.

Däremellan ska det förhandlas med banken, pratas med skolan ang Rufus, advokater hit och advokater dit…  Viloläge, hallå var är du?!

Har konstant dåligt samvete för jag ligger efter. Är så stressad på insidan så jag till och med tjuvrökt några cigg – extremt destruktivt och dumt  ju! Gjorde inte ens det när pappa gick bort… Men det är som jag inte kan bättre precis just nu.

Det här helgen är det jobb precis hela helgen – men kul sånt! Vi har ju utdelning av vår loppipåse i Barkaby – se bild på den ack så glammiga tillvaron i morse jag hade vi uppbackningen.

Sen svettades jag på Ikea i 2 timmar – fick gå i två omgångar för att få ihop allt till nya Loppikontoret som vi flyttar in i under nästa vecka.

Och imorgon är det stort Loppievent! Kommer att bli härligt! Men om du tycker stt jag har lite svarta ringar under ögonen så vet du.

Nu är det dock lördag sen eftermiddag och jag har sovit i 2 timmar som en sten… Ska ut och springa en tur nu. Det var 3 veckor sedan sist… Springer just nu för att inte bli knäpp tror jag. 

Och sen är det på’t igen då med att jobba…. 

Usch vad jag låter gnällig och självömkande … Har koll på det men ibland måste man även få vara det tänker jag, eller hur? 

   

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tjej

    Håller med föregående, du är grym! Här har man tagit ledigt o följt med sambon som jobbar här i Australien. Att va ledig, ta hand om vardagssysslor o sysselsätta en snart 3 åring är inte helt lätt iaf. I helgen fick sambon göra det mesta kan jag säga. Tur att du har en sån pärla till mamma! Ta lite hjälp o ta hand om dej! Kram

  2. Åsa

    Mörka ringar fanns det inget spår av! Du är grym och eventet var fantastiskt! Att man alltid ska känna att man aldrig räcker till.. Kram

  3. Madde

    Skickar en STOOOR Kraam å så vilja bara komma fram med pekpinnen:
    Var RÄDD om DIG!!!
    Om du tjuvröker å det får dig ”lugn” för stunden, är det så farligt?? Jaaa kanske inte bra meen kanske din räddning för perioden (förstå mig rätt)….
    Bra att du kom ut på spring tur å gav dig liiiite ”egentid”
    Tack för att du delar med dig….
    Förresten, Sträck på dig för att det finns BARA en av dig å de är DU!!