Ecochicas

Childhooddagen 

Jädra ”bråk-sms tennis” på mobilen i dag på morgonen men exekt – även om vi är vänner så är vi såklart  inte förskonade från sånt. Jag har blivit smått ”bråk allergiker” känns det som – pallar liksom inte. Kan inte bestämma mig om det är bra eller dåligt ?

Jag jobbade på Childhood dagen på Gröna Lund  idag, som för övrigt  alltid lyckas spika  så  himla soligt väder – ljuvligt!

Och drottningen är så söt… Hon är som en pytteliten tårtsmula som bara ler och ler. Jag tycker hon är fin ja’! Och Childhood gör ett makalöst arbete – det har jag nämligen fått bevittna själv på nära håll.

Själv tog dag hand om alla kändisar och agerade pressansvarig dagen till ära.

Det var ett härligt gäng där – bara gullisar hela bunten faktiskt! Hasse Andersson – denna björn till karl som är så genuint tacksam över all framgång just nu… Fining! Putte Nelson alltid lika glad och trevlig. Sköna Maggan Graaf som bara är så vanlig och opretto – gillar det skarpt! Petter…såg fint vältränad ut måste sägas… Loreen… Så himla COOL hela hon!! Victoria Svenssons gulliga familj… Som sagt,bara riktigt trevliga gäster idag – KUL!

I tekoppen (hysteriskt snurrande karusell) lyckades  dessutom jag och Levente försonas någelunda iallafall  och barnen hade en kul dag ända tills den tog tvärt slut.

Rufus kompis Philip klämde sig riktigt illa (fingret)  i flygande mattan -det blev ilfart till akuten på Astrid Lindgren.

Lilla gubben- en sån’ otur! Han är kvar på sjukhuset fortfarande -sydd och ska på röntgen  precis nu vet jag.

Krya på dig Phille -vi tänker på dig!! 

           

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.