Ecochicas

Ramundberget

Idag vid sissodär kl 16.15 så släppte min inre stress och besvikelse över hur den här skidveckan i Ramundberget än så länge blivit -dvs allt annat än jag tänkt mig.

Hur stressen och ilskan försvann? Jag bara bestämde mig! Sånt där bara äter en massa onödig energi! Och så hade jag turen att få lite pepp och empati från världens bästa Lotta o Hans också. Och kanske ett litet glas rött också…

Jag hade varit så in i helv… upprörd hela morgonen efter mitt möte med Ramundberget VD, Anders.

I min värld så är en deal en deal – och den håller man sig till.

Eller så kan man såklart välja och hålla sig undan, skylla på andra eller varför inte bara strunta i det och säga ”det är inte mitt problem”?!

Att vara en fegis ligger inte för mig – och jag tror att alla som känner mig vet att jag är en flexibel och vänligt sinnad människa som gör allt och lite därtill för att mina LOPPI kunder ska känna sig nöjda och hitta en lösning så alla mår bra!

Jag fick idag erfara att alla inte har den inställningen när jag stegade in i matsalen efter Ramis-VD’n eftersom ingen på bygget varken kunde eller ville svara på något om hur det kom sig att vi förra året bodde i en jättestor stuga (som vi var fantastiskt nöjda med!) och varför vi i år plötsligt var inkvarterade i en liten lägenhet där vi tvingas ha spjälsängarna i vardagsrummet för vi inte får rum – trots att dealen var detsamma.

Att du Anders valde att inför dina vänner – eller var det kanske kunder eller personal? att behandla mig eller situationen på det sättet du idag gjorde säger så mycket mer om dig än mig.

Men jag förstår – eftersom du var så tydlig i tänker jag att ”det skiter väl jag i, det är inte mitt problem, att du gjort en deal men någon som är sjukskriven hos oss skiter jag ännu mer i – du får väl göra upp det med henne? Och jag skiter väl fullständigt att hon hänvisar till mig – vad har det med mig att göra?!”

Ja, ni förstår ju själva – hade jag inte tyckt så förbenat mycket om Ramundberget så hade jag hängt ut den där otrevliga människan i mitt egna forum.
Eller oj, det kanske jag just gjorde?!

Fast just det ja’ – det skiter ju han in såklart!

20140331-222034.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. NM

    Får man allt gratis kanske man inte ska ha mage att klaga på en sådan sak. Men du verkar ju vara bitter på det mesta så kanske inte så konstigt. Väldrigt omoget att göra ett sådant inlägg.

    1. Loppi-Charlotta

      Men är du så feg snälla vän så du kommenterar anonymt?!
      Alla fattar ju redan vem du är eftersom frågan är formulerad som den är!

      Svaret på frågan är självklart ja – bara idioter är inte feminister. Eller så vet du kanske inte vad det betyder – dvs att män och kvinnor ska vara jämlika.

      Ge mig en enda bra anledning till att kvinnor och män inte ska ha tex lika lön för lika arbete?!

      Förlegad och inskränkt kommentar helt utan självinsikt – istället för att ta ansvar och visa att det bor lite stake i dig!

      Märkligt. Mycket märkligt.

  2. Petra

    Bästa du!
    Skit i denna högfärdiga och ouppfostrade VD! Han har fömodligen det jobbigt privat och med livet i största allmänhet och då får han utlopp på människor som du!

    Tack för fin blogg!

    MVH ADHD Mamman Petra