Ecochicas

Bäst och sämst 2012

Mina vänner…. Det är dags att sammanfatta året.

Vad var bäst? Vad var sämst? Vad bjöd året på för överraskningar och vilka var nya upplevelser?
Störst utmaningen? Störst potential inför 2013?

Hur blev ditt år? Har du också gjort ett avslut för i år? Jag rekommenderar alla att stanna upp en liten stund och fundera.

Här kommer min lista:

Årets höjdpunkter

Min Franka. Min Alba. Att de var underbarare än underbarast… Och att de dessutom sov hela nätter från de var 6 veckor. Hallelulja! Bebisdubblan på sjukhuset. Att få klart och flytta in i drömkåken.Julen med vacker och härlig decembermånad med mycket snö. Gravidkilon som försvann av sig själv på 7 dagar. Aldrig hänt varken förr eller senare….
Nikki. Dopet i maj. Tvillingringen. Pokerface-träffarna. De där magiska kvällsdoppet i somras. Gotland med Lotta. Rufus som lärde sig cykla….

Årets dippar….

Sommarvädret aka värmen som inte kom.. Skattetjafs. Dagisstrul. Barnflicke-strul innan Nikki, interna tuffa tider på våra resp företag (som förhoppningsvis har fått oss att såväl utvecklas och växa men det är jobbigt när man står mitt i det…), den ekonomiska dippen och influensan.

Största upptäckten 2012

Att jag faktiskt kunde springa! Svärmis aubergineröra, att det går att leva utan nässpray och att det går att dra ner på så väl stress och ambitionsnivå för tex julen. Hur? Det stavas att skippa allt som heter förväntningar.

Mest potential 2013

Loppi. Och min tunna plånbok. Jag måste tro att det är så.
Osså JAG! Jag ska börja jobba på riktigt. Gå till ett kontor. Kanske gå på gym. Ta hand om mig själv bättre.

Stoltaste moment….

När jag såg flickorna första gången. I did it!! Ingen, knappt jag själv, kan förstå att det gick vägen och att jag fick uppleva det här som är min största bragd och lycka i livet. Rå hit bragdguldet liksom!

Themesong 2013….

Det kommer att handla mycket om att sätta Loppi på kartan och få folk att testa mobilmarknadsföring etc så jag säger ”Take A Chance On me” med Abba..

Också har jag slutat äta choklad och börjat äta nötter…. Kan vara tillfälligt kan jag säga.
Känns just nu som detta kvalificerar in sig på årets dippar-lista….men jag ska klara’t!

Gott nytt år kära du! Jag hoppas att du får ett kärleksfullt, tryggt, framgångsrikt, balanserat och kul år- det är vad jag tänkte försöka ge mig själv….

20121231-105047.jpg

20121231-105233.jpg

20121231-105358.jpg

20121231-105525.jpg

20121231-105553.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.