Ecochicas

Mina favoriter just nu…

Just nu gillar jag dessa männuskor alldeles extra mycket.

1/ Camilla Henemark. Jamen JA, jag unnar henne alla framgångar som kan tänkas komma i hennes väg just nu!

Hon verkar vara färgstark, ärlig, gränslös, stark och jag misstänker att hon är så mycket smartare än vad många kanske tror.
Tyckte hon skötte sig stålande hos Skavlan för några veckor sedan. Sen bär hon på en klädsam ödmjukhet, verkar genuint tacksam och vågar visa sig sårbar.
Hon är fin La Camilla, diggar henne hårt och ser fram emot hennes bok som min vän Carina Nunstedt har skrivit ihop med henne.

Min andra favvis just nu är Lena Ohlin.
Har aldrig gillat henne tidigare utan har tyckt att hon mest fungerat som handväska åt sin make typ.

Men nu såg jag henne i Hellenius Hörna och det visade sig vara en kvinna som var både kul, varm och som bjöd på sig själv! Också var hon bra i nya rullen med Persbrandt!

3/ Thomas Ledin. Alltså, vilken snygging till 60-åring! Jag får hålla med mamma där faktiskt. Mamsen har plötsligt blivit något slags storfans av honom på senare tid… Tror det har mer med ”gråa tinningars charm” än musiken att göra …

Vi var iallafall grannar för 5 år sedan. Thomas Ledin och jag.
Hade våningarna mitt emot varandra (vi i gårdshuset och han i gathuset) så jag har sett… Eh… Det mesta som hände i The Ledin family. Och vice versa antar jag…

Hur som helst, han ÄR verkligen synnerligen sympatiskt och trevlig kan jag säga! Bästa bostadsföreningen jag någonsin bott i för övrigt och där var Ledinarna ett himla uppskattat inslag.

Hans fru är en gammal kollega till mig faktisk.Stenhård cookie. Tuggar nikotintuggomin hysteriskt. Man fattar att det är hon som bär brallorna där hemma, men jag gillar Marie. Hon kör sin linje och hon gör det bra!

Ja, det var mina höstfavoriter det!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.