Ecochicas

Bajs VM…

Försöker tänka vad jag har gjort i dag…. En promenad i solen, visst gick jag en sådan i morse ? Minns knappt, Rufus var så jobbigt att vi blev tvungna att gå hem igen.
Finns det någon trotsålder runt 4.5 år som jag missat att läsa på om mån tro?

Han testar, ignorerar och lyssnar aldrig. Nu har han börjat säga: ”Men vet du mamma, jag hööör faktiskt inte”….
Eller hur, va? Han verkar rent av döv när det gäller vissa saker! Sitter i soffan och äter en banan och bara droppar bananskalet på golvet…. SLUTA med det där Rufus hojtar jag. Inte en reaktion… Är vi fler där ute som har det så?

I övrigt så har jag bytt blöjor. Säkert 15 st idag. Alba och Franka satsar antingen på att vinna VM i Bajs i Blöjan 2012z Eller så har det någon magbakterie.

Kanske kan det vara maten slår det mig just? Är så himla mallig över vår ekologiska, hemlagade mat men i ärligheten namn så går den mest ut på att mosa ihop lite grejer. Mycket morot, broccoli, potatis… Man kanske blir dålig i magen av sånt?

Har jag inte bytt blöjor så har jag snytit mig. Har små skrynkliga högar av hushållspapper precis överallt i huset (underbart tycker mannen…. Not!)

Spelade i allafall tennis i kväll och det gick bra. Även om jag förlorade så är det skönt att känna sig nöjd.

Har igen bra bild som illustrerar detta inlägg. Men jag såg en fin hund utanför Ica som gjorde mig glad idag!. Grand Danoi-vovvar gör mig ALLTID glad!

20121028-212539.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. lena och Tilde

    åh samma här, hon är också helt döv emmelanåt, och skriker och har sig och är en väldig drama queen. Jag kommmer alllldrig mer vara kompis med dig mamma låter det emmelanåt…

  2. Sarianne

    ”Jag hör inte vad du säger”…så låter det från min 4,5åring här hemma och händerna placeras vid öronen. Gulligt första gången men nu har det blivit en trend, inte en helt populär trend. Jag har också missat 4,5åra trotsen 🙂