Ecochicas

Möte med dagisföräldrarna

Mannen gick och skruvade sig över att ”det hela känns så amerikanskt” och små irriterat säga ”men vi ska väl inte ha fest eller?”

Han tycker att det hela känns lite obekvämt. Minst sagt.
Alltså det här med att det ska komma hem ett par föräldrar från dagis. Javisst det är ju, än så länge, okända människor för oss men det är stormöte på måndag och det är många utav oss som är missnöjda. Och eftersom jag avskyr skitsnackande pajkastning (speciellt på mail) så har jag bjudit hem dem som vill till oss. För att komma förberedda, samsnackade samt en konkret exempel lista och inte minst förslag på förbättringar.

Sagt och gjort! Sen får min lilla marschall som lyser vara hur amerikansk som helst…

Himla trevliga tjejer och vi är rörande överens.
Jag saknar Nisse, Annika, My, Paola, Aurdery, Maggan och alla andra på förra dagiset och det är så precis skitjobbigt när man dras med vissa delar i personalstyrkan på nya som är så oengagerade så jag blir tokig.

Idag hade en sagt till en av mammorna: ”Jo men allt är bra! I dag är det ju Torsadag och nu är det bara två dagar till helgen”….
Vi satt alla och mumsar på en kaka som Nikki hade bakat under dagen.
Det blev en jättegod ”Nikki-kaka”. Fast det skulle bli en kladdkaka….

Grädden som skulle varit TILL kakan häller hon I kakan… Hallonen som skulle varit PÅ är nu I… Fattar inte hur hon fick i hop det men det smakade supergott!

20121011-234957.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Loppi-Charlotta

      Och vi dig! Grattis till bebben i magen! Jag tror på en kille! Fika någon dag? Behöver tips och råd från en RIKTIG dagisfröken!! Kram

  1. Teresa

    Hej,
    Jag läste i våras i din blogg att du gick till en jätteduktig tjej som fixade dina ögonbryn. Skulle du kunna ge mig hennes kontaktuppgifter?!

  2. Sarianne

    Det gör på riktigt ont ända in i själen när jag läser om oengagerade pedagoger. En kompis berättade om ett exempel igår som fick mig att undra hur de tänker och framför allt varför de har valt sitt yrke. Världens bästa fröken är ett ledord som alla borde ha som ”mantra”, visst att man kan uttrycka sig lite klumpigt ibland som att Åhhhh snart helg det tycker nog alla yrkeskategorier men att inte kunna visa en större profession är beklagligt. Stor eloge till dig/er som faktiskt tar tag i situation istället för att snacka skit som annars är allt för vanligt.