Ecochicas

Nu blir det reklam …

Jag gör ju inget annat än att steriliserar mitt berg av flaskor tänker jag ibland.

Så när det dök upp en chans att medverka som testare för en ny liten steriliseringsbox för nappar så var jag inte sen att hänga på!
Är det något jag kan så är det de här med att sterilisera prylar, ha!

Det här ju onekligen en fiffig liten apparat som Bambino tagit fram.Funkis både som förvaringsbox OCH som mini steriliseringslåda. Men för mig som har tvillingar och således behöver typ Skansens nappberg till lager så blir det lite fjuttigt med den där lilla lådan.
Eller fjuttigt föressten… Det är verkligen inget fel på sizen på nappen. Lilla Alba försvann typ men lika glad för det verkar hon!

20120928-225736.jpg

20120928-225749.jpg

20120928-225759.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Hej! Tack för en härlig blogg! Har själv en dotter som är fem mån nu och jag älskar att följa din blogg. Måste bara fråga varför du har så mycket flaskor och varför du steriliserar hela tiden? Jag har en flaska till min dotter och den kokar jag typ en gång i månaden (har iof bara använt flaska i en mån), gäller även napparna. Men hon verkar nöjd och glad med det. Gjorde samma med sonen och han var typ aldrig sjuk.. Frågar av nyfikenhet för jag antar att det finns en anledning till att du gör det. Kanske har jag missat nåt viktigt. Hälsning. Louise

    1. Loppi-Charlotta

      Tack snälla för fina ord som gjorde mig glad. Steriliserar engång i månaden? Darling, det ska man göra efter varje måltid så inga baciller fastnar!
      Och ja, det är väl anledningen till att det blir så förbaskat många flarror – och såklart att det är tvillingar!
      På mitt första barn var jag väääldigt noga med allt sånt där – (och hade faktiskt inte en vad dag de två första åren, vet dock inte om det berodde på det ska tilläggas) – men nu med tvillingarna är jag lite mer cool eller vad man ska säga. Nu har jag slutat koka vattnet etc – men sterelisteringen håller jag faktiskt på! Men du, du gör det som är bäst för er – jag är mycket för det här att man ska hitta sin grej – då blir det bäst! kram till dig!