Ecochicas

Tog mig friheten att . . .

…lista saker att vara överförtjust i!

1.       Julen. I alla former. På alla håll och kanter. Glitter, julmarknader, julmusik, lyktor, änglar, tomtar, ljus, pepparkakor…. Bring it on!

2.        Hundvalpar. Är av den sorten som MÅSTE  stanna och klappa. Alltid. Är det en boxervalp så stannar jag bilen var jag än är. Min mamma är likadan.

 

3.       Bokhandeln. Släpp av mig i vilken som helst och jag kan vara där i flera timmar..

4.       Lussebullar. Minst en om dagen, minst två månader om året…

5.       Att bada badkar. Speciellt hemma hos mamma av någon anledning. En fristad.

6.       Tidningar. Läser allt och älskar det. Har en Ipad men det är något visst med en tidning…  man kan strunta i ett och annat sandkorn och ev. vattenstänk.

7.       Riktigt varma sommarkvällar. Det är något med doften och att dessa kvällar har en förmåga att parkera sig i minnet för alltid.

8.       Verandan på Grand Hotel i Stockholm, min säng,  New York – Soho, London’s Havey Nicoles – varuhus, att landa på Ängelholms flygplats, Hotellet Hospes Maricel på Mallorca….  jag vet inte vad det är med dessa ställen men jag blir genuint lycklig när jag är där.

9.       Jeans, jackor och solglasögon. Nu var det väldigt länge sedan jag hade pengar – men OM jag shoppar så blir det alltid något av dessa ting. Min kille står för skor och handväskor (till sig själv) – jag är totalt ointresserad av detta.

10.   Såklart Rufus. Alltid, alltid, alltid.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.