Ecochicas

Näthatet = sorgligt och patetiskt!

"När bekräftelsen blir som en drog" - Charlotta är med i DN. Foto: Sandra Charina Lundin
Foto: Sandra Charina Lundin

Gjorde en ganska personlig intervju med DN för ett tag sen. Det var en kompis som gjorde den. Hade inte en aning om att det skulle bli så stort. Jag står för varenda ord i den och blir jätteglad om min historia eventuellt kan puffa för en endaste liten människa som kanske sitter där ute och mår dåligt att våga ta steget och be om hjälp. Precis som jag gjorde.

Har ju talat med lite bloggkollegor om det s.k ”näthatet” och fick själv smaka på en liten dos av detta efter DN. Fy vilka elaka kommentarer en del skrev. Vem har tid och energi för sånt? Givetvis anonymt. Så fegt! Jag är alldeles förstummad. Tack också alla ni som hört av er och sagt fina saker. Det värmer. Tur att jag inte läste dessa kommentar för åtta år sedan, då hade jag väl bosatt mig i Vikarbyn utanför Rättvik där Bara Vara ligger.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sanna

    Vi på Loppi.se håller med, strongt av Charlotta att ställa upp! Jag antar att man blir härdad efter några (10!!) års bloggande av alla kommentarer? Tack för stödet och låt oss fortsätta med att Inte ta åt oss av onödiga kommentarer.

  2. Anna Davidsson

    DN borde ha tagit bort kommentarsfunktionen på en sådan artikel. Tyvärr är det ganska vanligt att offentliga personer, folk som ställer upp på intervjuer och framförallt personer som bloggar få stå ut med dessa kommentarer. Jag fick mina första hatkommentarer för 10 år sedan. Oftast bryr jag mig inte eftersom jag vet att de flesta inte skulle säga sådana saker öga mot öga men har man en dålig dag så visst… då kanske man tar åt sig lite. Patetiska människor som inte har något annat för sig än att klanka ner på andra säger jag bara. Strongt av dig att ställa upp på intervjun!