Ecochicas

Konferensrummet på Kolmården

Askan tog London och Rufus eksem gjorde så att det inte blev något Rhodos. Men kanske en tripp till Kolmården?-  ”Jag har feeeber” viskade en ynklig röst från kudden bredvid redan på morgonkvisten. Varför är det alltid som så att man tror att sin andra hälft går igenom en smärre förlossning så fort de får feber och en snorkråka i näsan?

Jag var helt inställd på att åka till Kolmården och tryckte därför i Levente en Treo och sen var vi på väg. Levente glömde badbyxorna, men hade med sig en kniv. Ehhh… jaha. ”Vi ska ju till vildmarken” deklarerade han.

Väl framme hälsades vi välkomna till rum 101. Snyggt nummer. Gissa vem som bor där?  Jo, antingen en Hyena eller konferensgäster. Konferensrum?! 500 kronor billigare och havsutsikt lät ju som ett klipp tyckte vildmarksmannen…

Hyenan hade såväl whiteboard som härliga stolar..Parken och poolen var fin, djuren såg välskötta och glada  ut men jag vet inte vad det är med mig. Men jag får utslag på halsen av det där när alla ska gå samma håll. Irrade bort mig i Bamseland och när jag väl kom tillbaka till ”Hyenan” hade jag nästan lagt mig till med Östgötadialekt.

När vi sedan skulle åka in i Safariparken tar de inte betalt per bil utan de sticker in huvudet och räknar hur många ungar som finns i varje bil.  Förstår att de måste få allt och gå ihop och vara lönsamma, men det där är i min bok ett fult trick som jag inte gillar. Hursom. Vi fick boka ett bord i restaurangen en viss tid – trots att man egentligen inte fick det. Hade jag inte fått det så hade personalen fått smaka på Hyenan kan jag lova.

En sänglampa kanske hade varit bra?
Utfodring. Matbespisningen anno 1972 ringde och ville ha tillbaka sin salladsvagn
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.