Ecochicas

Junibacken

Så härligt väder vi har – underbart! Visst är det? Och bara ordet ”indiansommar” låter så härligt!

Men det hjälps tyvärr inte – eller det räcker liksom inte just nu. Jag är inte riktigt på topp just nu… Inte alls faktiskt.Förutom att jag hostar som en galning och är hes, så känner jag mig konstant stressad och hittar ingen vila någonstans. Jag är så in i helv…rent ur sagt -trött. Redan liksom. Hur blev det så?!
Vilket gör mig arg och får mig att tappa tålamodet. Känner mig hemsk.

Levente var på grabbhelg och jag vill såklart vara bjussig och unna honom detta – men istället så blir jag bara ännu mer trött, arg och det känns som jag ska explodera om jag hör någon skrika ”maaaammaaaaa” en endaste gång till….

Please -säg att du också har haft det så här i bland… Eller är det bara jag?!

Och har du några tips på hur man ska klara av 2 st tvillingar på 2 1/2 år, en jycke och Rufus med allt vad det innebär, ensam när man känner sig risig, så tar jag, på riktigt, tacksamt emot detta!
Men oj vad jag låter direkt BITTER… Förlåt!

Men ja, då får jag väl vara det just idag då antar jag…men på riktigt, hur gör man liksom?! Det känns som jag inte har en aning. Och det får mig att känna mig värdelös – vilket gör mig ännu mer trött…

Ikväll är det jag som lägger mig tidigt. Går i ide och inväntar bättre tider.
Vill bara låsa dörren och vara i helt i fred. Minsta ögonbrynshöjningen från mannen ang detta skulle kunna få förödande konsekvenser känner jag…ha ha!

Har iallafall gjort så gott jag kan i helgen. Mamma hade gjort mysig middag och häng i hennes trädgård i fredags. Och det är klart jag uppskattar det! Att vara hemma ”och bara ta det lugnt” är ju mest ett skämt med 3 barn som ska underhållas så det här var de absolut t bästa och lyxigaste vi kunde ha gjort.

På lördagen visade jag Gina junibacken tillsammans med barnen – det gick jättebra faktiskt och det var lite folk vilket var urskönt!

Tror jag köpte halva bokhandeln av bara farten… Böcker signalerar väldigt mycket lugn och vila för mig plus att jag försöker göra allt i min makt att få Rufus lite intresserad av böcker.

Jag får tjata på att få läsa för honom – men just LasseMaja är han en smula inne på just nu så då är det bara att gasa på med det.
Böcker kan jag lägga hur mycket pengar på som helst – att ge sina barn läslust är någon jag verkligen, verkligen vill försöka med.

Sen rattade vi lilla mini-bilen mot Nacka och familjen Karlstrand på lördags eftermiddagen.

Vi känner varandra så väl så både dom och jag kan verkligen lägga oss i varsin soffa och bara titta i taket… Det är en ynnest att ha vänner där man kan vara sig så sig själv!

Söndagen var dock tuff – alla var gnälliga inklusive jag själv… Men som min pappa sa: I morgon är en ny dag med nya möjligheter!

Ska bara vila lite först…

IMG_5452.JPG

IMG_5451.JPG

IMG_5426.JPG

IMG_5421.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna - MammaHelaVeckan

    *Räcker upp handen*
    Hur lånt är det till nästa långledighet, och var kan man hitta tystnad för både kropp och knopp. Och hur många gånger säger en 2,5åring maaaamaaaa på en dag….
    Det är snart jullov… tror jag.