Ecochicas

Status rapport…

Hur går det med saker och ting egentligen?

Eftersom mina vänner numera verkar läsa bloggen istället för att ringa så känner jag att det är min plikt att här lämna en kort status uppdatering.

Lchf-köret: Jo men vi kör på! Mannen har nog gått ner typ 5kg. Han fuskar aldrig. Kanske med lite vin då och då men annars är han väldigt uthållig och konsekvent måste jag säga.
Jag har gått ner 2 1/2 kg men fuskar typ jämt… Inte så mycket på kolhydraterna, mår bra av att vara utan detta men choklad på kvällarna. Och Ben och Jerry vägrar göra slut med mig på helgerna….

Löpningen: inte en meter sedan topploppet. Synd. Borde ta tag i det där…. Ska försöka springa 2 gånger denna vecka och hålla i tills den 20 november då jag gör comeback på gymmet. Spännande! Det var så länge sedan så jag hittar väl knappt dit längre tänker jag…

Dagis: just nu ligger jag i vassen och observerar kan man säga…. De har tagit till sig mycket av kritiken tycker jag så jag vilar på hanen och försöker tänka positivt!

Uppseglande ämnen på min ”det ligger i tiden-lista” är:

Säkerhetskopiera telefonen (jag fattar inte varför detta aldrig händer?!), sälja av alla bebisprylar (jag blir matt bara jag går in i det där rummet vi har allt i… Det svämmar liksom över!), företagets ev.namnbyte, boka utomlandsresa, inreda barnens rum, få upp gardiner, boka hälsoundersökning, åka till Lund på ”tjejsläkt kalas” (vi är nästan bara tjejer på pappas sida, ni anar inte vilket ståhej det blev när Rufus kom till världen!), lussebullar och julfix…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.