Ecochicas

Filminspelning

Det vore synd att kalla varken mig eller Katarina några direkta skådespelartalanger även om jag gillar att slänga mig med gamla meriter som består av ett enda nedslag: Jag var bland de sista i uttagningen till tjejen som boxades (som sedan blev Melina Kinnaman) i filmen ”Mitt liv som hund”. Då var jag 9 år och tro mig, ränderna går visst ur… Och just det ja, jag har faktiskt blivit uttagen till Robinson 2003 också! Tack och lov hade jag vett att tacka nej…

Jag slog vad med en kompis efter barrunda på Anglais minns jag och skulle liksom bara se hur långt jag kunde komma i uttagningarna. Hade ju aldrig tänkt att det skulle gå hela vägen!

Minns bara att det var stenhårda fystester och att jag var den enda i bastun efter simtävlingarna som inte hade sillisar till bröst. Och att de sa att jag var den första någonsin som tackat nej efter att ha blivit uttagen!

Hur som helst, idag är vi ”bedagade 40 taggare” (hemskt uttryck för övrigt! Låter som vi står i baren på en Finlandsbåt en tisdag typ….) och skulle spela in en film om vårt företag.
Tanken är att den ska bli lite innovativ och kul sådär. Så vi får de där stiffa mediebyråfolket att le lite… Och sedan öppna stooora plånboken och hänga med oss!

Vi får se hur det blir med den saker. Kanon eller kalkon?! Återkommer i ämnet.

Vi skrattade i allafall en hel massa, mest åt oss själva och våra taffliga försök att vara ”naturliga framför kameran”.

Jag hann bara inte tvätta håret i morse. Tyvärr satt jag mest och tänkte på just detta medan kameran rullade… Very bad hairday indeed!

20121022-201740.jpg

20121022-201748.jpg

20121022-201755.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.