Ecochicas

Loppi firar 3 år

Idag var det dags för kalas på biograf Saga. Loppi firade att vi fyllt 3 år med en premiär av filmen ”Lilla Anna och Långa Farbrorn”. Stressad som fanken kom jag i väg 45 försenad…. Fick torka håret på toan i handukatorken. Ja ni förstår ju själva… Det var ju bara fotografer på plats, premiär och jag skulle hålla tal för en hel biosalong… Så tröttsamt typiskt mig… Suck!

Halva dagis var på plats, en och annan kändis (jag är snudd på kär i allt från Siw Malmqvist till Markolioo, alla var verkligen jättetrevliga!) och såklart en massa Loppikunder!

På plats var också Inger Sandberg, författaren av Lilla Anna, Laban och de andra klassikerna. 82 år gammal. Big moment för en boknörd som mig!

Allt gick bra, jag lyckades faktiskt med att hälsa alla gästerna välkomna i mikrofonen utan att svimma av nervositet. Tanken var att Inger skulle tacka och ta fram producenten på scen, men hon kom av sig lite (vilket är helt legitimt när det är premiär och man uppnått den åldern tycker jag!)

Filmbolagets VD och producenten blev däremot skitsura trots att jag personligen gick fram och bad om ursäkt efteråt och erbjöd mig att ta upp dem på scen efter filmen. Eftersom barnen säkert tycker att det var ett jätteviktig moment….

Allt var som sagt jättelyckat men jag har under mina 11 år i skrivbranschen utvecklat någon slags allergi för känsliga kreatörer som, vad vi brukade skoja om, lider av LSD ”lead singer desease”… Måste alltid stå i centrum…

20121021-214056.jpg

20121021-214109.jpg

20121021-214129.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Monica

    Tack för otroligt trevlig söndag, min dotter och hennes kompis fullkomligt älskade filmen och allt mys runt omkring, de var stolta över den fina loppi-påsen som delades ut och vi ska inte tala om glassen, en rikitg kalasdag i dubbelbemärkelse. Tack Loppi tjejer för att ni förgyller vardagen/helgen för oss småbarnsföräldrar
    Kram Monica