Danijela Pavlica

veckoschema

Alltid lika koncentrerad hehe

Som ni vet har redan måndagen passerat och jag ser framför mig hur denna  veckan kommer att flyga förbi! Jag har en hel del att göra den här veckan och speciellt när det är jag som anordnar julafton hos mig iår. Därför är det aningen bra med ett litet schema. 

Tisdag: Äta stadig frukost och jobba lite kanske från sängen om man har tur. Sedan bär det av för lunch med Fanny & Klara och det räknar jag med kommer ta några timmar. Springa och handla lite saker som jag har slut på och sen leta outfit till Julafton och nyår

Onsdag: Hela dagen ska vara en fixardag fixa allt som behövs så som att fixa naglarna inför julafton och detta gör jag tillsammans med Hanna. Måste fixa en lista på allt inför julafton och sen springa och köpa julklappar till barnen. Vad önskar sig egentligen dem? Tycker alltid att det är så svårt att välja presenter åt barn trots att det borde vara det lättaste. Hem och jobba några timmar om det finns tid kvar. 

Torsdag: Försöka sova ut en aning på morgonen och sen checka av så att jag verkligen har allt som behövs till julafton. På kvällen ska vi ha julbord/julfest  på Vida och det kommer bli så sjukt kul och aningen sent antar jag. 

Fredag: Antar att jag kommer behöva en välbehövlig sovmorgon och sen är det bara att börja preppa köttbullar och allt vad det är som ska synas på julbordet på lördag. 

Lördag: JULAFTON

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.