Danijela Pavlica

Senaste dagarna

Den här veckan har minsann varit väldigt speciell på många olika sätt. Veckan började med en terapitid i måndags ska berätta mer om det i ett separat inlägg här inom kort och sen följt av tisdagen då jag åkte på någon slags magbaketrie vet fortfarande inte om jag var magsjuk eller vinterkräksjuka eller om jag bara ätit något dåligt. Men om ni undrar ifall jag satt fastklistrad vid toastolen så har ni helt och hållet rätt.

Idag är det torsdag och jag mår bra igen. Igår låg jag mestadels i sängen hela dagen. Babak skulle på konferens i London och åkte vid 15. Han pendlade mellan att ha hand om mig och packa sin väska hehe. CM hade Vienna hela dagen och det var nog bäst så. Framåt eftermiddagen kvällen mådde jag bättre men var verkligen inte frisk.

Jag och V var ju själva hemma så när jag la henne igår kväll gick jag faktiskt och la mig själv också. Hon sov genom hela natten vilket var så jävla skönt. Hon vaknade imorse vid 7.30 och inte nog med att jag mådde så mycket bättre så vaknade vi båda även utvilade. Jag har inte ätit något sen i tisdags EM och igår kom allt upp även om det bara var lite vatten. Det var inte förrän igår kväll jag fick i mig lite blåbärssoppa, skorpor, te och vatten. Så imorse fick de bli lite blåbärssoppa typ tre klunkars och imorse kom även mamma även om jag känner mig frisk men ville ändå ha henne här. Så hon håller på och lagar soppa åt oss nu och jag har stoppat i två tvättar!! Jag ska även sanera badrummet jag höll hus i hehe.

Förutom att jag åkte på detta så måste jag bara säga att jag älskar at vara hemma själv med Vienna. Det är faktiskt galet mysigt. Och så hinner man längta lite extra efter B.

Är så himla glad och tacksam för min lilla familj även om alla har det lite tufft ibland. Men åh herregud vad jag älskar dem,

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.