Danijela Pavlica

en vecka kvar till julafton

Det är verkligen inte långt kvar till Julafton och jag börjar bli smått stressad då jag har tagit på mig ansvaret och bjudit hem familjen till oss iår. Det ska lagas mat fixas och donas. Antar att det måste bakas också och det är jag tyvärr ingen riktig höjdare på. Trots att man ätit ett antal julbord under sina år så är det en skillnad när man ska fixa allt själv. Tror att jag kommer klara det galant och tror det kommer att vara otroligt mysig. 

Fan tänk om man missar något på julbordet som är en självklarhet. Vill verkligen göra egna köttbullar så ska göra det någon dag innan och  förbereda allt för antar att man kan förvara vissa saker i kylskåpet och sen steka och fixa samma dag. Oj oj oj vilken utmaning jag ställt mig framför. Det är alltså inte en middag utan ett julbord för hela familjen. Nå väl tror dom älskar mig lika mycket även om jag skulle misslyckas med något hehe. 

Frågan är om jag får presenter från tomten dock!? Kanske för gott uppförande? 

Här är jag och min älskling i dom fina jultröjorna!

Vi hittade snögubben och han ville kramas så klart.

Har alltid så jävla kul med henne och hoppas att när vi blir vuxna alltså jätte vuxna och får barn att våra familjer på något sätt firar jul ihop! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.