Danijela Pavlica

VI HAR KÖPT TOMT

Hej bästa ni!

Oj oj oj vad mycket jag har att berätta för er och jag vet inte riktigt vart jag ska börja.

Jag har inte slutat blogga men på senaste tiden så har jag haft så otroligt mycket i huvudet att jag bara stannat av på något sätt. Svårt att förklara och sätta känslor på det.

Jag har helt enkelt inte orkat ta tag i just bloggen och jag är hemskt ledsen för det. Så istället för att uppdatera er kort så har jag inte uppdaterat er alls och det har inte heller varit min mening.

Jag har skrivit massor och haft det som utkast men aldrig riktigt velat publicera. Fråga mig inte varför men ett tag kändes det bara väldigt konstigt.

Men jag har lovat mig själv att kika in här och uppdatera varje dag från och med nu. Även om jag inte skriver mycket så ska jag i alla fall skriva något. Det är väl bättre än inget. Jag vet att ni vill ha mer tips i vardagen och uppdateringar om Vienna och det kommer att komma.

Förutom att jag haft så himla mycket jobb nu innan jul så har vi också som många av er vet varit på jakt efter ett landställe en längre period. Och nu kan jag gladeligen berätta för er att vi köpt en tomt. HERREGUD jag kan inte ens fatta att jag skriver detta. Har vi liksom skaffat oss ett landställe nu? Det är ju helt sjukt och för mig otroligt stort. Något jag länge drömt om. För mig har ett landställe alltså legat mer prioriterat än ett bröllop. (inte för att vi ens e förlovade men ni fattar.)

Jag längtar tills jag får ta med er på den här resan. Och om ni har tips och råd så kom med allt ni har!! Vi tar gladeligen emot alla tips och råd vi kan få. Vi har alltså köpt en tomt och ska bygga vårt dröm sommarhus på den tomten.

Ni förstår inte hur pirrig jag är när jag sitter och skriver detta samtidigt som jag dricker mitt morgonkaffe. Vi skrev på alla kontrakt för två kvällar sen och det känns verkligen surrealistisk.

Nu ska jag sluta skriva och istället kanske göra ordning lite kollage till er så att ni kan hjälpa mig få fram det perfekta huset till vår tomt? Jag tänker att tillsammans så kan vi väl få till de här!? Ni kan vara mina storspelare i val och kval? Vad tror ni?

Här är en bild vi tog på tomten när vi var och kollade på den allra första gången. Jag och min lilla V.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Moa

    Åh vad härligt att ni köpt en tomt! Vi är precis på gång att bygga ett nytt permanent boende på Gotland 🙂 Det är så många val som ska göras när man ska bygga hus. Ni behöver först bestämma om ni vill bygga ett hus i lösvirke eller ett kataloghus till exempel. Är tomten kuperad? Vill ni gräva eller bygga suterränghus?
    Vi valde att bygga med Eksjöhus, ett färdigt hus med totalentreprenad. Så vi behöver inte göra så mycket annat än att ta alla beslut hur det ska se ut 🙂
    Det finns mängder av ”huskonton” på instagram. Så det kan jag tipsa om 🙂

    1. dani

      Åh vad spännande!! Jag är inte lika insatt i alla val som finns men min sambo kan en del. Eller har i alla fall läst på! Så vi kommer sätta oss ner med arkitekter och prata igenom lite alternativ. Har du/ni tips på bra leverantörer, byggföretag och liknande så flika in och skriv till mig. Vi kommer som sagt behöva all hjälp vi kan få så att vi inte missar något på vägen hehe