Danijela Pavlica

Träning, sjukdom och viktigaste veckan på länge

Jag som varit så himla glad att jag kommit in i träningen precis och gör något jag gillar och liksom längtar dit varje vecka. Så blir jag sjuk och sängliggandes! ? 

Jag och micki skulle tränat igår och jag fick ställa in och imorgon skulle jag egentligen kört ett till pass men kommer behöva ställa in det också! Känns så jävla surt:( och blir nästan arg på mig själv för att jag är sjuk nu. Gjorde något dumt och tränade trots att jag varit sjuk och därför jag blivit sämre. Borde egentligen bara vilat och väntat men nu har jag lärt mig av dem misstagen.  

Sen till nästa grej ligger verkligen sängliggandes tillsammans med den här pinglan vilket givetvis är mysigt men tycker så synd om henne jag orkar liksom inte ens röra mig och sover bara och hon lika så. 

Jag lyckas alltid på något sätt åka på något när jag har viktiga saker att göra eller inför resor osv osv. Nu har jag seriöst min viktigaste vecka framför mig då det händer spännande saker i början på februari och det är egentligen nu det gäller. Har så underbara kollegor/vänner som kämpar på. 

Och sen har vi helgerna som ska planeras och struktureras inte så lätt när man inte orkar hålla ögonen öppna. Men som i vanlig ordning kan ni alltid maila mig på [email protected] för gästlista eller drinkbord! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.