Danijela Pavlica

Philips Avent

I ett annonssamarbete med Philips Avent

Det är många av er som undrar vad jag använder för flaskor till Vienna och många av er vet att vi hade problem med just det. Hon tog inte flaskan så bra och vi fick tips om Philips Avents flaska som är format som en bröstvårta eller själva nappen påminner om bröstet. Dom får samma sug som när dom ammar.

Vi testade givetvis genast den sortens flaskor och det funkade utmärkt. Det tog sig lite tid men det funkade. Jag hel ammar som många av er vet och har pumpat varje gång jag ska iväg en längre stund och hon ska vara med sin pappa. Men idag så ville jag testa att ge henne ersättning.

I och med att vi ska iväg i dagarna och ska sitta i en bil i över 3h så vore de skönt om hon kanske tog ersättningen så att man lätt kan mata henne i bilen. Eller om man tex inte hunnit pumpa och behöver lämna ifrån sig henne snabbt.

Vad använder ni för flaskor? Har ni testat Philips Avent?

Rekommenderar verkligen dessa flaskor! Räddar en stressad mamma kan jag lova! Ni hittar dom HÄR!

Det bästa är att man nu får man prova nappflaskorna från Philips avent hemma i 60 dagar. OCH är det så att du inte är nöjd så får du pengarna tillbaka, och det erbjudandet gäller alla flaskor köpta 1/5-30/6 2019.

#philipsaventnordic

 

Kram ❤️

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jossan

    Jag helammar också men använder avent flaska när det behövs (ibland ersättning ibland bröstmjölk), dem är toppen. Ett tips om man ska börja med flaskmatning. ”Paced bottlefeeding”, sök på youtube ? ”flaska lugnt” kallas det på svenska, lite tänkvärda saker om hur man kan lika flaskmatning med bröstet.