Danijela Pavlica

Fredagslunch med Humlan på Tures

Kolla Mini på den här bilden

Härlig fredag på er mina finisar. Jag inledde min fredag med massa jobb och sen en super mysigt lunch med Humlan, ni vet Alex!? Som jag saknat henne är ju helt otroligt. Hon är en sn himla energi-givare och alltid så himla mysig, glad, förstående och bara helt fantastisk. Är så glad att hon jobbar i närheten av mig för då kan vi äta lunch ihop ofta. 

Alltså måste bara säga att lunchen vart så god också.. Humlan tog en Wallenbergare och jag tog deras linssoppa alltså det var så galet gott att jag är suga på den igen. Efter lunchen skiljdes vi åt och jag gick hem och fortsatte jobba lite. Babak ringde mig och sa att datorn och lite av vårt porslin kommit så jag mötte upp honom för att hämta ut allt. Och hörrni även vårt matbord har kommit nu börjar vi verkligen närma oss ett riktigt hem. Jag vet att många av er säkert undrar hur faan har dom inte lyckats bli klara med nya lägenheten än men ni får inte heller glömma att när vi beställde allt så var övriga Europa på semester så det innebär att saker vi beställt inte kommer förrän nu även om vi beställde det i juli liksom. Men nu är det som sagt inte långt kvar och vi flyttade ju givetvis in i nya lägenheten samma dag som sängen kom hehe. Däremot har vi levt utan typ soffa, matbord, stolar och allt annat därtill hehe. Ne men ni fattar va? 

Nog om det nu efter vi hämtat allt gick vi hem, inspekterade vårt nya super snygga matbord och sen började jag fixa mig för jag skulle nämligen ut på middag med några vänner som är på besök i Stockholm. Vi träffades vid 21 tiden och slutade kvällen vid 01.00 mätta och belåtna. Jag skulle ju faktiskt upp tidigt för att idag hade vi ju en re-launge för Rebecca Stella the brand. I nästa inlägg får ni en update om det. Stay tuned babes. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.