Danijela Pavlica

TAKE AWAY LATTE OCH OKTOBERPROMENAD

Igår morse vaknade jag så himla tidigt att alla fortfarande sov, så tidigt vaknade jag.. låg kvar i sängen tills min sambo gick upp sen smsade jag Hanna för då visste jag att det inte var as tidigt längre. Vi bestämde oss för att köpa kaffe to go och ta en härlig morgonpromenad. Det var verkligen så himla härligt när solen låg på och värmde. 

Efter promenaden gick vi hem till Hanna en snabbis för att hämta hennes dator och jag var verkligen tvungen att låna toan ska inte ge er mer info än det hehe och när vi var klara gick vi hem till mig för frukost och jobb. Jag gjorde min underbara gröt till Hanna varav hon säger tycker nog fan att min är godare. Då förstår ni att jag måste få smaka på hennes för att utesluta det problemet. Tänk om hon gör bättre gröt än mig omg!! 

Vid halv ett var det dags att springa på lunch med Kenza det var ju även kanelbullensdag för er som inte visste det så vi delade givetvis på en kanelbulle också. Och för er som varit på Cafe Saturnus vet kanske hur stora dom är? Det måste ju vara som kanske 3-4 vanliga bullar om inte 5? Dom var i alla fall enorma så vi delade och orkade ju inte ens äta upp. Men det var hur mysigt som helst med en lunchdejt med henne. Vi planerade även lite av vår vinterresa som vi nu har bytt destination på till Maldiverna men vi lät ju byta destination 70 gånger till om jag känner oss rätt. 

Efter lunchen sprang jag hem snabbt innan jag skulle iväg på plåtning för Rebecca Stella. Ni ska få se bilder på plåtningen och glöm inte att kläderna släpps på lördag hur kul? Finns så himla mycket fint.  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.