Danijela Pavlica

Content shoot for Rebecca Stella the brand och New York

Har ni sett nya kollektionen som kommit ut? Här bär jag Mesh long sleeve dress klänningen tillsammans med Cold sholder demin jacket. Alltså så himla snygga grejer ni måste kolla in allt. Ni får även rabatt med min kod Danijela20Rebeccastella.com

Godmorgon finisar, det var alltså förra veckan som jag var iväg och plåtade content för Rebecca Stellas nya kollektion som kom ut i lördags. Allt gick sjukt snabbt och smidigt och det älskar man. Fotografen var så himla duktig och visste precis hur hon ville ha det. 

Idag är det måndag morgon och jag och Fanny har satt oss på Nyko som ligger på Nybrogatan för att äta lite frukost och jobba. Ni vet ju att de inte finns något annat jag älskar mer än att vakna tidigt, beställa frukost och jobba av allt från helgen eller kvällen innan. Produktivitet tror jag får igång alla. Idag kommer även vår inredare och ska hålla på under dagen. Kanske har jag ett färdigt hem sen i eftermiddag!? 

Ni måste vara så trötta på mig och på den här flytten känns som att vi flyttat till andra sidan jordklotet liksom haha det tar liksom aldrig slut. Men vet ni vad en flytt får ta den tid de tar och själva flytten e klar det är inredningen som inte är klar.

Nu blir det lite mer jobb och kanske ett schema för veckan vad tror ni? Juste glömde även berätta för er att jag drar till Nyc i slutet på nästa vecka. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.