Danijela Pavlica

Innjudan till Hannalicious for NAKD part two

Idag kom den hem den officiella inbjudan till Hannas kollektion. Som kag längtat efter denna dag. Jag kan börja med att säga att hela nästa vecka kommer att vara en riktig bästis vecka med hotell övernattning middag och flertal luncher och frukostar ska bli så mysigt och jag längtar redan. Den 30de släpper hon sin kollektion och alltså allt är aå himla fint att man bara längtar och jag vill ha på mig allt. Usch blir så stolt att jag nästan börjar gråta bara av att tänka på det. 

Hur som innan kag blir för bölig hehe hur nice är inte den här inbjudningen!? Alla som kommer har fått alltså en liknande men med sig själva på. Detta ska då föreställa mig ovan och vad tycker ni har dem lyckats? Jag själv tycker inte bara att dem lyckats att se de likt ut de känna som att dom även fångat mig personlighets mässigt haha de där känns verkligen som en Dani eller vad säger ni?

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på ett avsnitt av  vår tid är nu sen blir det läggdags imorgon börjar vi dagen med ett veterinär besök vilket är mindre kul. Stackars mini jag lider med henne. Hon harar verkligen veterinären. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.