Danijela Pavlica

En sömnlös natt

Godmorgon finisar, oj alltså detta med att vara gravid är inte alltid det lättaste. Har nog inte förstått alla små grejer som tillkommer under graviditeten. Inatt och igenetligen inte bara inatt utan detta har hänt innan också, att jag liksom inte kan sova pga magen. Att liksom varken kunna ligga på sida eller rygg funkar då jag får skit ont i magen. Vet inte riktigt vad de beror på men får som kramper eller likande i sidan av magen. Och när jag väl hittat en helt okej ställning som jag kanske kan ligga i i allafall i kanske 30 min så stör sig Mini på att hon inte får plats och liknande. Vad i tusan gör man? 

Hon sover ju med oss i sängen och vill alltid ligga i närheten antingen längst ryggen eller längst magen. Man kan säga att vi skedas. Även om hon börjar sova hos Babak så kommet hon alltid till mig i efter en stund. 

Och lilla bebisen som vi för nu kallar V, (vi tror nämligen att bebisens namn kommer börja på V så de e vad ni får hittills) Sparkas något enormt och håller mig vaken under nätterna hehe. Jag tror att klippet blir klart senare idag så då ska ni få reda på könet och namnet antar jag hehe. 

Nu ska jag dricka lite te och sen är det dags för körlektion igen ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.