Danijela Pavlica

TISDAG

Hej babes, idag är det tisdag och det ser ut att bli magiskt väder! Jag sitter just nu och jobbar lite från sängen då jag har Fanny som bor hos mig den här veckan ut. Med andra ord fick hon gästrummet/kontoret. 

Jag smsade precis Hanna och kikade om vi skulle ut och gå en sväng så vi får se om vi får ihop det i våra scheman. 

Idag har kag lunch med Kenza inbokat och sen har jag plåtning med NAKD för Rebecca Stella resten av dagen. Vi får hålla tummarna på att det blir bra. Lite nervös faktiskt. 

Känns verkligen som om den här veckan kommer att gå så snabbt och på lördag blir det brunch och dagsfest. Det känns som att det verkligen är något som sker varje dag och jag som blir lätt stressad kan tycka att det känns jobbigt. Inatt fick jag be Babak att hålla om mig riktigt hårt så att jag skulle känna mig bekväm vet inte om det är att de är dåliga energier i vårt sovrum eller att jag är stressad över att vi inte fått iordning än. 

Inatt gick de bättre! Dom två nätterna innan har jag inte sovit mer än kanske tre timmar / dygn men inatt somnade jag i alla fall vid 01.00 ungefär. Tack vare Rebecca Stellas podcast haha dock är det inte alltid lätt att somna då den är så jävla bra och varje gång hon/dom skrattar vilket är väldigt ofta så skrattar man själv också. Går inte riktigt att inte skratta! Ne nu ska jag springa och köpa take away kaffe och gå prommis med Hanna vi hörs sen puss

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.