Danijela Pavlica

HANNAS BIRTHDAY BASH

Birthday girl 

Min favorit drink Moscow mule 

Innan vi fick till en instagram vänlig bild #verkligheten

Moa, Gertrude, jag Birthday girl Hanna och Molly 

Hennes fina Chanel tårta hon fick av Revrelations. Glömde säga att dom som följer mig på insta och snap fick se när Hanna tar en bodyshott och de är en tradition som ska hållas alla år framöver. 

När man känner att man druckit ett glas för mycket är det bra att  ta kort på garderobslappen

Älskar stökiga tjejbord 

My god e totalt slut efter den här helgen haha som många av er kanske vet så firade vi Hanna igår som fyllde hela 23 år kan fortfarande inte fatta att hon är 23 dock känns alltid som att vi är jämngamla. Men i alla fall vi började med middag på Kasai och sedan hade vi bord på Bergmans. 

Vi var ett stort gäng tjejer och de va ju så sjukt kul haha i present fick hon en korthållare från Chanel och de roliga är att tårtan som kom in under middagen var en Chanel-tårta hur gulligt? Dom som vet, vet är de inte så man brukar säga? Hoppas i alla fall att hon blev glad. 

Träffade även gulliga läsare igår och blev så himla glad! Älskar verkligen när ni kommer fram. Blir så himla glad och för mig är det så otroligt kul att få se ett ansikte bakom alla dessa konton och siffror. Så kul att ni verkligen existerar liksom. Det är lätt att slå sig blind ibland och glömma. Men blev i alla fall så himla glad! Ni måste komma fram oftare. Tveka inte!! 

Bortsätt från gårdagen så har jag inte gjort så mycket idag mest tagit de lugnt lagade pannkakor till frukost/lunch och skaldjursgryta till middag nu hehe. Nu ska jag krypa ner i soffan under en filt och mysa med Babak och Mini. Kanske se en bra film.. har ni några tips?  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.