När vi var i New York var vi på en mexikansk restaurang som heter Dos Caminos, det är en kedja men känns mycket lyxigare än en kedja, makalöst gott, bland det godaste jag har ätit faktiskt!
Men det bästa med det besöket var ändå att Chloe fick en egen liten snack-tallrik med morot och gurkstavar och till det mosad avokado som man kunde doppa i. Så lyxigt och härligt. Hon tyckte att det var jättekul och vi med! Så det tänkte jag göra ikväll.
Eget fredagsmys till Chloe:).
Kul idé på restaurang, men morötterna är dom lätt kokta? Annars är dom ju så hårda och lätta att sätta i halsen?
Tänkte fråga det samma, eller fixar hon okokta? Har en lika gammal bebis själv men har inte vågat ge rå morot, kanske obefogat fegt? 🙂
Där fick vi okokta och det ger jag henne också ibland, men då har jag koll på henne för hon kan ju gnaga av med sina små tänder:)
Ok. Är så nojjig för just morot som är risk att de biter av för stora bitar. Vågar inte ge min 15 månaders det