Claudia Galli Concha

Celebration

Vi firade idag med att gå till La Roche. Det är, enligt mig, en av Malmös bästa restauranger, jag kan varmt rekommendera den. Och om ni skulle gå dit så får ni inte missa kycklingspetten med en typ av vitlöksröra till, magiskt gott.
 
Ah, jag ler fortfarande konstant av lättnad över att ha gjort provet. Känner hela tiden att jag måste plugga men så kommer jag på att nej, det behöver jag ju inte alls och så ler jag lite till.
 
Jag ska sätta mig med min dator och jobba lite, men jag sitter inte i arbetsrummet, nej, soffan blir perfekt ikväll, jag kommer inte att resa mig härifrån. Inte en chans. Kitty ligger bredvid mig och verkar nöjd med att jag är tillbaka mentalt, min favoritdoftljus brinner och jag zappar mellan alla kanaler på tv:n.
 
Ah, jag köpte prinsessans första body idag! Jag inser att det finns en stor shoppingrisk inför det här med att skaffa barn…Det finns ju galet mycket fina kläder! Var köper ni helst era barnkläder? Någon bra webb-shop?
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Hej! Grattis till tentan och till lilla bebisen i magen. Jag köpte mycket på babyshop.se och på villervalla.se. Även novastar har fina kläder. Kap Ahl har ett märke som heter newbie som har jättefina kläder till bra pris. Molo har fina kläder men de blir lätt kvättblekta. Me&I har mycket bra kläder som är populära och har ett bra andrahandsvärde. Jag har alltid gillat Lindex mer än H&M. Lindex kläder är lite mindre i storleken än H&M så där kan man köpa någon storlek större. Även Åhléns har bra barnkollektion. Lycka till! Från en trebarns mamma.